Egyetlen összetevőt kell kicserélni, és máris diétásak lesznek a kedvenc ételeid
Szinte az összes magyaros fogás diétabarátabbá tehető.
A legtöbb diéta azért fullad kudarcba, mert amint a fogyókúrázó abbahagyja a követését, azonnal vissza is tér a korábbi életmódjához. Nem is csoda, ha egyszer a legtöbb diéta esetében le kell mondania a kedvenc ételeiről, pedig a legtöbb fogás egy kis ötletességgel diétásabbá, de legalábbis sokkal egészségesebbé tehető lenne.
A magyar konyha jellemzően zsíros, és tele van szénhidráttal. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen zsírt és milyen szénhidrátot használ az ember főzés közben.
Hogyan tegyem diétásabbá?
Az alábbi ábrákon keresztül megkíséreljük bemutatni, hogyan tehető a klasszikus vasárnapi ebédlőasztal szinte minden szereplője diétabarátabbá és sokkal egészségesebbé mindössze pár alapanyag kicserélésével és néhány okos tippel.
A képek forrása: Getty Images
Kiút a társfüggőségből - Hogyan szabadulj meg a mérgező kapcsolatoktól?
Knapek Éva klinikai szakpszichológus, tabuk nélkül beszél a társfüggőség jellemzőiről, és bemutatja a kialakulásának okait, a kapcsolati dinamikákat, és a felismeréshez vezető jeleket a saját életünkben, közeli kapcsolatainkban. A Femina Klub januári előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz hogyan léphetsz ki ezekből a helyzetekből, és hogyan alakíthatsz ki egészséges, egyenrangú kapcsolatokat.
További részletek: feminaklub.hu/
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2025. január 7. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- fogyókúra
- szénhidrát
Finom és változatos fogások édesburgonyából: nemcsak ízletesek, még diétásak is
- hagyma
- zöldség