A legfinomabb házi tepertős pogácsa, ahogy a nagyi készítette: a zsírtól lesz igazán puha
A házi tepertős pogácsa nosztalgikus hangulatú, nagyon finom ropogtatnivaló.
Összesen 105 találat.
A házi tepertős pogácsa nosztalgikus hangulatú, nagyon finom ropogtatnivaló.
Itt a farsangi szezon, ideje otthon is fánkot sütni! Ezeket az fahéjas fánkkarikákat mindenki imádni fogja.
Ha tudsz kelt tésztát készíteni, a házi pizzatészta összeállítása sem fog gondot okozni számodra.
Ez a villámgyors sajtos pogácsa ugyan élesztővel készült, mégsem kell hajtogatni vagy keleszteni.
A török lepénykenyér, vagyis a bazlama serpenyőben sült kelt tészta, ami hihetetlenül finom szaftos húsok mellé.
Ellenállhatatlan reggelit készíthetsz, ha magad sütöd meg a brióst.
Az élesztő nem csak a péksütemények elkészítésében lehet a segítségedre, számos pozitív tulajdonsága miatt az étkezésedbe is beépítheted.
Ha rajongsz a meleg, friss pékáruért, nehogy kihagyd az olaszok könnyű, olívaolajos buciját!
Ezt az alapreceptet használhatod sós vagy édes sütikhez is. Variáld kedvedre!
Itt a krémlevesek szezonja: kínáld a népszerű fogásokat saját készítésű cipóban!
Mindig jó, ha kéznél van egy bevált pogácsarecept. Süsd meg legközelebb a krumplis változatot!
Ha káros, miért használjuk? Vagy nem is az, sőt, jótékony?
Ez az egyik legegyszerűbb és legjobb krumplispogácsa-recept, amivel eddig találkoztál.
A lyukacsos, szivacsos palacsinta kissé ducibb, mint a hagyományos.
A tejes kiflit kend meg vajjal, készíts mellé egy bögre kakaót, és kész a tökéletes reggeli vagy vacsora.
Összeválogattuk a legolcsóbb, mindenhol beszerezhető szépítőket.
Nemcsak sütéshez használhatod fel az élesztőt, eláruljuk, még mi mindenre lehet jó.
Nyáron is szükséged lehet olyan olcsó szépítőkre, amelyekkel fillérekből szebb leszel.
A pogácsa az egyik legrégibb és legnépszerűbb sós finomság.
A frissen sült pogácsa akkor a legjobb, ha a tetején és a belsejében is jó sok sajtot találsz. Íme, a nagyi legfinomabb receptje!
A ropogós pizzatészta bármilyen feltéttel isteni.
A darázsfészek a kakaós, diós vagy fahéjas csiga kicsit gazdagabb és finomabb rokona.
A sós ropogtatnivalókat mindenki szereti, a grissini pedig egyszerűen készíthető és finom is.
Ha farsang, akkor szalagos fánk! A hagyományos édesség frissen a legjobb, házi lekvárral kenve.
Az élesztőben található B-vitamin regenerálja a bőrt.
Omlós édesség, ami desszertnek, leves utáni főfogásnak vagy akár reggelinek is tökéletes, készítsd el az egész család örömére!
A csehek jellegzetes étele a knédli, ha valamilyen szaftos ragut készítesz, ez való mellé!
A ropogós és fűszeres pizza olyan étel, amit jobb, ha megtanulsz sütni, bármikor jól jöhet.
Az igazán finom lekváros bukta két dolgon múlik: az omlós, foszlós tésztán és a tölteléken.
Egy frissen sült, ropogós, forró kenyérnél nincs jobb, reggelire némi vajjal, friss zöldségekkel, vagy ebédre, egy laktató leves mellé.