Gyönyörű márványos kuglóf kakaós csíkokkal: hagyományos kelt tésztából készül
A kakaós csíkokkal díszített márványos kuglóf most a hagyományos módszerrel, kelt tésztából készül.
Összesen 123 találat.
A kakaós csíkokkal díszített márványos kuglóf most a hagyományos módszerrel, kelt tésztából készül.
A sváb pogácsa foszlós kelt tésztából készül, a tésztájába pedig sertészsír is kerül.
A gyerekek kedvenc vásári süteményét, az erdélyi kürtőskalácsot otthon is elkészítheted.
A tejfölös pogácsa tökéletes húsvéti aprósütemény. Ez a változat hamar megvan, mert a hajtogatások között nem kell külön pihentetni.
A foszlós kelt tésztából készült lekváros bukta békebeli főfogásként is megállja a helyét.
A hagyományos húsvéti fonott kalácsnak nem lehet ellenállni. Idén te is készítsd el!
A foszlós kelt tésztából készült fahéjas babka hamisítatlan húsvéti sütemény.
Egészségesebb nassolnivalót tehetsz az asztalra, ha a túrós pogácsát teljes kiőrlésű lisztből készíted el.
A régi, nagyiféle szezámmagos kifli kelt tésztából készül, és nem lehet a ropogtatását abbahagyni.
A klasszikus, nagyiféle káposztás pogácsa elkészítése időt kíván, de minden perce megéri.
Te is megsütheted otthon a belül foszlós, kívül roppanós cukormázzal borított fánkkarikákat.
A könnyű, ropogós és foszlós croissant az egyik legfinomabb péksüti. Készítsd el házilag!
A teljes kiőrlésű kenyér önmagában is finom és egészséges, ha pedig magokkal és zabpehellyel dúsítod, még ellenállhatatlanabb.
A bagel valójában nem más, mint egy egyszerű kelt tésztából készült, középen lyukas zsemle. Frissen és ropogósan ellenállhatatlan.
A foszlós, házi fonott kalácsnak nincs párja, és te is különösebb nehézség nélkül elkészítheted.
A római pizza tepsiben sül, és úgy a legfinomabb, ha házi pizzaszószt kensz a tetejére.
Sokféleképpen süthetsz sajtos pogácsát, az igazi azonban mindig a kelt tésztából készített változat marad.
Ha te is örömmel fogyasztod bármilyen vásárban a hagyományos kenyérlángost, vagyis a töki pompost, biztos elgondolkodtál már azon, tudnál-e magad is készíteni hasonlót.
A házi tepertős pogácsa nosztalgikus hangulatú, nagyon finom ropogtatnivaló.
Itt a farsangi szezon, ideje otthon is fánkot sütni! Ezeket az fahéjas fánkkarikákat mindenki imádni fogja.
Ha tudsz kelt tésztát készíteni, a házi pizzatészta összeállítása sem fog gondot okozni számodra.
Ez a villámgyors sajtos pogácsa ugyan élesztővel készült, mégsem kell hajtogatni vagy keleszteni.
A török lepénykenyér, vagyis a bazlama serpenyőben sült kelt tészta, ami hihetetlenül finom szaftos húsok mellé.
Ellenállhatatlan reggelit készíthetsz, ha magad sütöd meg a brióst.
Az élesztő nem csak a péksütemények elkészítésében lehet a segítségedre, számos pozitív tulajdonsága miatt az étkezésedbe is beépítheted.
Ha rajongsz a meleg, friss pékáruért, nehogy kihagyd az olaszok könnyű, olívaolajos buciját!
Ezt az alapreceptet használhatod sós vagy édes sütikhez is. Variáld kedvedre!
Itt a krémlevesek szezonja: kínáld a népszerű fogásokat saját készítésű cipóban!
Mindig jó, ha kéznél van egy bevált pogácsarecept. Süsd meg legközelebb a krumplis változatot!
Ha káros, miért használjuk? Vagy nem is az, sőt, jótékony?