Miért tesznek nagyon jót a szemnek a zöldségek és a piros gyümölcsök? Ezért kellene őket gyakran fogyasztani
Zöldségek közül a mélyzöld, gyümölcsök közül a piros színűek többsége segít az időskori látásromlás elkerülésében.
Összesen 674 találat.
Zöldségek közül a mélyzöld, gyümölcsök közül a piros színűek többsége segít az időskori látásromlás elkerülésében.
Bőséges olaj nélkül is készíthetsz házi chipset. A krumplit cseréld le egészségesebb, kalóriaszegény zöldségekre!
Bizonyos betegségek esetén vannak olyan zöldségek, amiket érdemes kerülni.
Az élénk színű, ízekben gazdag zöldségpörköltet sokféleképpen variálhatod. Ha így készíted, elégedett leszel.
Színes, ízes és nagyon egészséges köret: a grillezett zöldségek legalább olyan csábítóak, mint a sült krumpli.
A káposztafélék rákmegelőző és emésztéssegítő hatása bizonyított, és sokféleképp elkészíthetők.
Ez tényleg fantasztikus ízkombináció! A csirkemell tárkonnyal, krumplival, friss zöldekkel csábító és könnyű fogás.
A tészta időszűkében mindig kihúz a bajból. Különféle zöldségekkel könnyű, jól variálható, és szinte nincs olyan, aki ne szeretné.
A tökfélék tele vannak vitaminnal, védik a szívet, és a gyomrot is kímélik.
A hüvelyes zöldségek tele vannak szíverősítő vitaminokkal és ásványi anyagokkal.
A zöldség és gyümölcs sokszor végzi a kukában, ezért a Nébih kampányt indított.
A szellentés sokak számára igen kellemetlen téma, pedig létfontosságú szerepe van a szervezet helyes működésében.
Ha szereted a zöldséglevest, akkor próbáld ki krémesítve, friss fűszerekkel!
A fehérlisztes pékáruk a diéták legnagyobb ellenségei, de szerencsére könnyen kiválthatóak egészségesebb alternatívákkal.
Aranybarna, ropogós külső, puha belső: a cukkinipalacsinta könnyed, nyári étel, amit fél óra múlva már ehetsz is.
A zöldségek is ízletesebbek, szaftosabbak lesznek, ha a hússal sütöd, hisz jól átjárják a sütőben a fűszerek.
A magas rosttartalmú nyári zöldségek rendbe teszik az emésztőrendszert.
A rukkolapesto élénkzöld színe, csodás íze feldobja az egyszerű ételeket is. Ráadásul percek alatt elkészül.
A gyümölcsök és a zöldségek kitűnő rost-, kálium-, magnézium- és antioxidáns-források, érdemes naponta enni belőlük.
A grillezés-bográcsozás hangulata mindig különleges, a szabadtéren készülő fogások pedig nagyon zamatosak. Ezeket a recepteket bátran kipróbálhatod a kerti partikon.
Ezt a fantasztikus, csábító külsejű, isteni krumplit ki ne hagyd! Már az elkészítése is különleges, de kicsit sem bonyolult.
A legtöbb ember mégsem fogyaszt eleget ebből a fontos ásványi anyagból.
Próbáltad már a retket savanyítva, húsok, szendvicsek mellé? Különleges és finom.
Az optimális tápérték és íz érdekében egyes zöldségeket jobb főzve fogyasztani.
Nemcsak petrezselymesen finom az újkrumpli: tejszínnel, sajttal, sütőben sütve igazán fejedelmi lesz.
Ne csak klasszikus húslevest főzz hétvégén, a gombócos, zöldséges verzió is nyerő, és még változatos is.
A májusi, szezonális zöldségekben és gyümölcsökben most, frissen van a legtöbb vitamin.
Ezek az ételek tényleg csodás hatással vannak a bőrre.
A leveles zöldségek nagyon egészségesek, tele vannak vitaminokkal és ásványi anyagokkal is.
Igazi színkavalkád lesz a tányéron, ha sokféle friss zöldséggel készíted a tavaszi tésztát.