Óriási zöldségeket termeszt az idős férfi a kertjében: odavannak érte az internetezők

Nem csak hatalmas zöldségei miatt imádja az idős férfit az internet népe.

idős férfi zöldséek

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gerald Stratford nemrégiben még egy hétköznapi, nyugdíjas nagypapa volt, aki hobbiból óriási méretű zöldségeket termesztett. Ám egyik pillanatról a másikra valóságos influencer lett belőle.

A 71 éves úr egy angliai, kis településen, Milton-under-Wychwoodban gazdálkodik birtokán. Barátai unszolására februárban regisztrált a Twitterre, hogy megoszthasson magáról pár kertészkedős képet. Ám a korábban halászként dolgozó Gerald Stratford nem számított arra, hogy egy májusban megosztott képe több tízezer like-ot kap pár napon belül.

Óriás zöldségek

- Feltettem a képet a Twitterre, és a telefonom megőrült. Nem értettem, mi történik. Felhívtam az unokatestvéremet, aki jobban ért a számítógépekhez. Közölte, hogy iszonyatos iramban osztják a képemet. Megkérdeztem tőle, hogy ez mit jelent - mondta Gerald a LadBible-nek. Azóta népszerűsége egyre csak nő, már közel 90 ezren követik az oldalát. 

(Slideshow és ajánlóképek forrása: geraldstratford / Twitter, kiemelt kép forrása: Getty Images Hungary)

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük