Hortobágyi húsos palacsinta
Ha hétvégéről maradt egy kis pörkölt, készítsd el belőle!
Összesen 268 találat.
Ha hétvégéről maradt egy kis pörkölt, készítsd el belőle!
Darált húsból temérdek finom ételt készíthetsz, húspogácsaként pedig sok mindenhez felhasználhatod.
Jamie-t jó eséllyel senkinek sem kell bemutatni, ami a keze alól kikerül, az egészséges és finom.
A zúzáért nem mindenki rajong, pedig ízletes pörkölt készíthető belőle, próbáld ki, ízleni fog!
A csipkebogyótea és a zöldpaprika megóvnak az influenzától.
A sütőben szépen megpirult, kívül ropogós, belül omlós grillcsirke nem csak az utcai árusok specialitása, odahaza is elkészítheted.
A fokhagymás-paprikás, szalonnával sült húsnak jó nagy a hazai rajongótábora, nem véletlenül.
Ha eleged van a hétfői napból és hazaesve valami finomat ennél, készítsd el ezt a receptet!
Stroganoff módra bármilyen húsfélét elkészíthetsz, a legegyszerűbb és legkönnyebben beszerezhető pedig a csirke.
Egy halászlé mellé elengedhetetlen a jó csípős paprikakrém, amit vehetsz boltban is, de te is kikísérletezheted a legjobbat.
A tésztasaláta az egyik legjobb választás, ha gyors ebédre vágysz, amit az irodába is vihetsz.
Zöldségből készülnek a legjobb ételek, ezt a tézist nehéz vitatni, legalábbis 14 éves kor felett.
Ha nyár, akkor bogrács, ha bogrács, akkor valami szaftos finomság, az pedig lehet csirke is.
Egyetlen hazai nyár sem telhet el a friss paradicsomból, üde paprikából és jóféle hazai kolbászból készülő ragu, a lecsó nélkül.
Nem telhet el nyár töltött paprika nélkül, természetes friss, hazai alapanyagokból készül a legjobb, szaladj le a piacra értük!
Előbb-utóbb tényleg kisüt majd a nap, akkor előveheted a régen látott bográcsot, és elkészítheted a legjobb paprikás krumplit.
Mártogatni jó. Legyen szó pirítósról, krokettről, frissen sült krumpliról, mindnek jól áll egy kis mártás.
A csípős paprika és a gyomorfekély összefüggéséről új tények láttak napvilágot.
A temesvári sertésbordát jó eséllyel senkinek sem kell bemutatni, igazi magyaros egytálétel.
Egy forró és laktató levesnél kevés jobb dolog van a hideg téli napokon, a bakonyi betyárleves tökéletesen megfelel a kritériumoknak.
Ami a Balkánon az ajvár, az Erdélyben a zakuszka, egy finom, paprikás-padlizsános krém.
Kenheted kenyérre, mártogathatsz bele, a kellemes paprikás-túrós massza bárhogy jólesik.
A szerb konyha egyik alapvetése, amely szép lassan a magyar háztartásokban is általánossá válik, most megtudhatod, hogyan készül.
Nyáron akár saját fogásból is elkészíthető a finom, szaftos harcsapaprikás.
Ha közös szabadtéri sütögetést terveztek, de te épp egy fogyókúra közepén vagy, mutatunk egy receptet, hogy te se maradj ki a grillezésből.
A nyárról jó eséllyel mindenkinek beugrik a lecsó, most megmutatjuk, hogyan készítsd tökéletesre.
Könnyen elkészíthető és fogyasztható fogást szeretnél? Egy kis pitával ez a mártogatós biztosan beválik majd!
A hazánkban jól ismert fekete bors vagy a kevésbé elterjedt kardamom is kiváló fogyasztó fűszernövény.
Ha meguntad a hagyományos, grillezéseken bevált savanyúságokat, próbáld ki ezt, ami tökéletesen passzol a szabadon sült húsételekhez.