Pihe-puha kakaós kalács: így lesz a legjobb a kelt tészta
A puha kelt tésztából készült, házi kakaós kalács otthon készítve a legfinomabb.
Összesen 45 találat.
A puha kelt tésztából készült, házi kakaós kalács otthon készítve a legfinomabb.
A hagyományos kelt tésztából készült mákos tekercs eteti magát, annyira finom.
Még finomabb a puha, foszlós lekváros bukta, ha házi készítésű vaníliasodóval tálalod.
A foszlós kelt tésztából készült lekváros bukta békebeli főfogásként is megállja a helyét.
A hagyományos húsvéti fonott kalácsnak nem lehet ellenállni. Idén te is készítsd el!
Ropogós, illatos uzsonnát dobhatsz pillanatok alatt az asztalra, ha a zsemlét fűszervajjal töltöd meg, és így tolod egy kicsit pirulni a sütőbe.
A régi, nagyiféle szezámmagos kifli kelt tésztából készül, és nem lehet a ropogtatását abbahagyni.
Te is megsütheted otthon a belül foszlós, kívül roppanós cukormázzal borított fánkkarikákat.
A könnyű, ropogós és foszlós croissant az egyik legfinomabb péksüti. Készítsd el házilag!
A bagel valójában nem más, mint egy egyszerű kelt tésztából készült, középen lyukas zsemle. Frissen és ropogósan ellenállhatatlan.
A foszlós, házi fonott kalácsnak nincs párja, és te is különösebb nehézség nélkül elkészítheted.
Magad is elkészítheted otthon a friss, ropogós bagettet fokhagymás fűszervajjal töltve.
Nem kell, hogy a fahéjas csiga elkészítése órákat vegyen igénybe: gyúrt tésztából hamar az asztalra varázsolhatod a puha finomságot.
Intolerancia vagy egészségtudatos életmód esetén sem kell lemondani a finom pékárukról.
Ellenállhatatlan reggelit készíthetsz, ha magad sütöd meg a brióst.