Ropogós fasírt rozmaringgal: így nem esik szét sütés közben
Nagyon jól megy a rozmaring a különféle húsételekhez: fasírtba keverve is finom lesz.
Összesen 2136 találat.
Nagyon jól megy a rozmaring a különféle húsételekhez: fasírtba keverve is finom lesz.
Ennél egyszerűbb kínai receptet nehéz találni: csak öntsd össze a szószokat, és kend meg vele az oldalast.
A füstölt szalonnás alappal készülő bakonyi sertéscomb télen-nyáron jóleső ebéd.
A mézes, narancsos csirkeszárnyakra ragacsos máz is kerül.
Az egészben sütött szalonna a lehető legegyszerűbb módon készül, és mindenki kétszer szed majd belőle.
A gyömbéres, mogyorós csirkecombhoz filézett combot használj, így még egyszerűbb lesz összedobni ezt a mennyei vacsorát.
A füstölt szalonna remekül megy a sült csirkecombhoz: így kevés munkával készülhet el a vasárnapi ebéd.
A thai gyömbéres csirkemell, vagyis a gai pad king csupa könnyen beszerezhető hozzávalóból áll.
Bár a rogan josh eredetileg bárányból készül, a fűszeres szósz másfajta húsokkal is remekül működik.
Csirkecomb és krumpli egy tepsiben sütve: keresni sem kell ennél finomabbat.
Nem kell étterembe menned a tökéletes cigánypecsenyéért: otthon készítve is nagyon finom lesz.
A tejfölös szaftban sült csirkecomb házias, laktató, és egy adag nem lesz elég belőle.
A szegedi gulyás nagyon hasonlít a székelykáposztához, csak egy plusz hozzávaló kerül még bele.
A sütőben sült paradicsomos húsgombóc szaftjába zöldségek is kerülnek, így egészséges és kalóriaszegény.
A vaj és a tejszín párosa tökéletesen megy ehhez a krémes csirkecombhoz is.
Az argentin rántott hús bundázása kicsit eltér attól, mint amit mi megszoktunk, de pont ettől lesz különleges.
Hagymás szaftban sütve még finomabb lesz a csirkecomb.
A sertéstarja egészben sütve is fejedelmi ebéd: a titka a fűszeres pácban van.
A füstölt szalonnás alappal indító, sűrű csikós tokányt ma is érdemes időnként elkészíteni.
Ne mindig csak panírozz: joghurtos bundába forgatva fantasztikus csirkecsíkokat süthetsz.
Házilag is villámgyorsan készíthetsz gyrost, és még a fűszerkeveréket is magad állíthatod össze hozzá.
A tejszínes, gombás szaftban sült csirkemell egyszerűen összedobható, és pillanatok alatt el is fogy.
A mézes, csípős csirkeszárny egyszerre édes és pikáns: az ízek ilyen párosításából mindig valami jó sül ki.
A rozmaringos sertéstarja még nagyobb élmény, ha vele együtt krumpli is sül a sütőben.
A kínai pörkölt a mi gulyásunkhoz hasonlóan répával és krumplival fő, az ízesítése azonban egészen más.
Ennél a zöldbabbal készült serpenyős sertésragunak nincs párja: így készítsd, hogy a legfinomabb legyen.
A grúz csirkepörkölt bizonyos elemeiben hasonlít a magyarra, a fűszerezése viszont eltér a mi változatunktól.
Ha így készíted a fokhagymás sült oldalast, mindenki meg fogja nyalni mind a tíz ujját utána.
Ezzel a módszerrel a sütőben sült csirkecomb bőre is finom ropogós lesz. Kenj rá ragacsos mázat!
Nagyon jól megy a sertéskarajhoz a mézes-fokhagymás ízesítés: mutatjuk az egyik legfinomabb receptet.