Ilyen finom is lehet a sült csirke: 5 olcsó és finom pác a csípőstől a citromosig
A sült csirke akkor az igazi, ha valamilyen pácban hagyod pihenni sütés előtt. Mutatjuk a legfinomabb recepteket.
Összesen 2198 találat.
A sült csirke akkor az igazi, ha valamilyen pácban hagyod pihenni sütés előtt. Mutatjuk a legfinomabb recepteket.
A gombás szafttal leöntött serpenyős karaj villámgyorsan elkészülő, laktató vacsora.
A tejszínes-fokhagymás csirkemell a legegyszerűbben elkészíthető vacsora.
Süsd a felkockázott sertéscombot és a krumplit egy tepsiben!
A pizzaiola valójában nem más, mint egy fűszeres paradicsomszószban puhult, olvadt mozzarellával tálalt csirkemell.
Az egyserpenyős fokhagymás csirkés-zöldséges tálat kedved szerinti hozzávalókkal készítheted.
Nagyon jó ízt adnak a karajnak a vele sült almaszeletek.
A tejszínes, omlós szűzérmék elképesztően finomak, és 30 percen belül az asztalon lesznek.
A tepsiben sült hurka és kolbász, vagyis a disznótoros néhány egyszerű trükkel tökéletes lesz.
Így készíthetsz mennyei Teriyaki-szűzérméket: a hús és a szósz is csodás.
A krémes, csípős szósszal tálalt Buffalo-húsgombócokat imádni fogod, ha szereted a szaftos fogásokat.
A francia vörösboros csirkecomb, vagyis a coq au vin igazi konyhaművészeti mestermű.
Vajas szaftban puha és szaftos lesz a szűzérme, munka pedig alig lesz vele.
Csirke crispynek is hívják ezt az extra ropogós bundával bevont rántott csirkét, amely air fryerben sül.
Nincs jobb annál, mint amikor a húsok egy tepsiben sülnek a körettel. Most a csirkecomb mellé paprika kerül.
A tarja a sertés egyik legfinomabb, legsokoldalúbban felhasználható része. Mutatjuk, mi minden készülhet belőle.
Az indiai vajas csirkemellbe hamisítatlan ázsiai fűszerek is kerülnek.
Az angol legényfogó csirkemell lényege a tejszínes szaft, amelyből kihagyhatatlan a szárított paradicsom.
Cserépedényben vagy római tálban sütve minden húsétel finomabb lesz.
Csirkehús, tejszínes, citromos szósz és kapribogyó: a csirkepiccata pillanatok alatt elkészül, és imádni fogod.
A krumplival és répával sült sertéstarja tökéletes vasárnapi ebéd.
Izgalmas lesz a rántott csirkemell, ha a bundájába darabolt pisztáciát is keversz.
Nagyon finom lesz a sütőtök, ha omlósra sült oldalas szaftjában sütöd.
A gödöllői csirkecomb ropogósra sült bőre alá gombával és csirkemájjal készülő, isteni finom töltelék kerül.
A konfitált kacsacomb az idén az ünnepi asztal dísze lesz.
A savanyú káposzta a csirkével együtt sütve is fantasztikus lesz.
A leveles tésztába burkolt Wellington-bélszín tökéletes ünnepi fogás bármilyen alkalomra.
A narancsos mázzal sült csirkecombok a karácsonyi asztalon is jól mutatnak majd.
Ha szeretnéd, hogy változatos legyen az ünnepi menü, adunk egy kis segítséget.
A lassan sült pulykamell kevés munkával készül, és nagyon jól megőrzi az ízeit.