Meddig jó a gomba? Erről tudod, hogy már nem szabad megenned
A gomba az egyik leggyorsabban romló táplálék, ezért fontos, hogy tudd, meddig szabad tárolnod.
Összesen 390 találat.
A gomba az egyik leggyorsabban romló táplálék, ezért fontos, hogy tudd, meddig szabad tárolnod.
Hétköznapra tökéletes, mert nem viszi el sok idődet, mégis finom! Friss gombából készítsd.
A bakonyi csirkeszárnyak igazi magyar fogás, sok paprikával, gombával és különleges szafttal.
Ha egy kis változatosságra vágysz, készítsd így a gombás rakott tésztát! Krémes, szaftos és nagyon ízletes.
Többé a rántott gomba elkészítése sem macera. Végezz a panírozással percek alatt!
A gyerekednek és neked is az a jó, ha nyugodtan tudtok aludni. Ehhez könnyű vacsorát egyetek.
Nem minden esetben jó, ha megmosod az ételt.
A szaftos töltelékkel feltekert csirkehús finom lakoma, amit egyszerűen készíthetsz.
Egyes természetben szedett növények fogyasztása halálos lehet.
Gombaszezonban gombát kell enni, vagy legalábbis érdemes kipróbálni minél többfélét.
A sikeres fogyás záloga a gyors anyagcsere. Ami velük nem megy.
Ha rántott ételt készítesz, nem feltétlenül kell, hogy az egész lakás olajszagban ússzon.
Minden évszakban kapható, nagyrészt olcsón adják, és változatosan készíthető.
Ha túl vagy az év első nehéz munkanapján, készíts valami gyors és finom vacsorát!
Ha gyors vacsorára vágysz, a tészta az egyik legjobb választás. Hét változatot is mutatunk.
A töltött krumplit nem lehet nem szeretni, sokféleképp készítheted, olcsó is, süss hát sokat!
7 különböző tájegység jellegzetes, országszerte ismert fogásait mutatjuk be.
A fűszeres és látványos lakomát egyszerűbb összedobni, mint gondolnád!
A laktató gombakrémlevest a böjt alatt is bűntudat nélkül fogyaszthatod. Így készítsd el!
A korpásodást sok dolog okozhatja, a pontos okot ismerni kell.
A csirkemell messze a legjobban variálható fogás, nem túl jellegzetes íze miatt szinte mindennel finom lehet, próbáld ki ilyen változatban!
A borban főtt ételeknek nincs párja, ezeknek a fogásoknak nem tud majd ellenállni a párod!
A menzák és étkezdék egyik legnagyobb sztárja igazából sohasem létezett.
A húsételeken túl is van élet, nem is akármilyen, összegyűjtöttünk pár népszerű fogást.
Néha érdemes olyan napot tartani, amikor nem fogyasztasz húst, ez a fogás tökéletesen alkalmas erre.
Ami paprikával és hagymával készül, szinte biztosan magyarosnak nevezhető, ilyen ez a finom gombaleves is.
Az ünnepi asztal dísze lehet a jól sikerült, omlós és ízletes kacsasült, ami a májas, gombás töltelékkel lesz teljes.
Az ínycsiklandó, zsíros, paprikás lében főtt húsok a magyar konyha jellegzetes fogásai.
Érdemes időnként fertőtlenítened a fogkeféd. Hogy miért?