Sajtos-gombás rakott csirkemell
Remek ebéd mindössze 5 hozzávalóból
Ha a könnyen összedobható ételek rajongói táborát erősíted, a sajtos-gombás csirkemellért odaleszel!

Sajtos-gombás rakott csirkemell
Ez is érdekelhet

Folyton eltapsolja gyermeked a zsebpénzét? Van megoldás! (x)

Hosszabbítsd meg a nyarat SZÉP-kártyával! (x)

Bemutatták a Tháliában a világ leghíresebb krimijét (x)

beauty and style

Magasabbnak tűnhetsz, ha így hordod a hajad: a sztárok nem csak konttyal trükköznek »

A nagymamakardigán az ősz kulcsdarabja: árakkal mutatjuk, honnan szerezheted a legnőiesebb kreációkat »

Pár nap alatt segít megszüntetni a kiálló hasat: detox smoothie ananásszal »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A rakottasoknak rengeteg előnyük van, gyorsak, nem kell sokat mosogatni utánuk, ám mind közül a legnagyobb, hogy sütés közben az ízek tökéletesen összeérnek a tepsiben. Aki megkóstolja a sajtos-gombás rakott csirkemellet, csak a legjobb jelzőkkel illeti.

Sajtos-gombás rakott csirkemell

Hozzávalók 4 személyre:

  • 60 dkg csirkemell
  • 60 dkg gomba
  • 12 dkg reszelt sajt
  • 2 tojás
  • 1 kis fej vöröshagyma
Recept idők

Elkészítés:

A csirkemelleket mosd meg, vágd vékony szeletekre, és sózd meg. Kevés zsiradékon mindkét oldalukat süsd két-két percig. A gombát pucold meg, szeleteld fel, és az apróra vágott vöröshagymával együtt párold meg kevés olajon. Ízlés szerint fűszerezd sóval, borssal, ha van kéznél, petrezselymet is dobhatsz rá. A felvert tojást keverd el a reszelt sajttal.

Egy tűzálló tálat kenj ki olajjal, és az aljára fektesd le a hússzeleteket. Erre tedd a hagymás gombát, végül locsold meg jól a sajtos tojással. Told előmelegített sütőbe, és 180 fokon süsd meg körülbelül 25 perc alatt, vagy amíg a teteje szép piros nem lesz. Hagyd kicsit hűlni, csak utána tálald.

Ezt is szeretjük