Ropogós héjú rozskenyér házilag: ezzel a módszerrel nem is olyan bonyolult
Nem kell péknek lenned ahhoz, hogy magad is isteni finom házi rozskenyeret süss.
Összesen 105 találat.
Nem kell péknek lenned ahhoz, hogy magad is isteni finom házi rozskenyeret süss.
A puha kelt tésztából készült, házi kakaós kalács otthon készítve a legfinomabb.
A hagyományos kelt tésztából készült mákos tekercs eteti magát, annyira finom.
Otthon is tudsz tökéletes, puha kefires lángost készíteni, ami bőven felveszi a versenyt a Balaton-partival.
A pihe-puha lekváros kifli mindig jólesik reggelire vagy uzsonnára.
Még finomabb a puha, foszlós lekváros bukta, ha házi készítésű vaníliasodóval tálalod.
A nápolyi sokak szerint a legfinomabb pizza. Otthon is elkészítheted, ha néhány alapszabályt figyelembe veszel.
A frissen sült házi bagett a legfinomabb alapanyag reggelire, tízóraira.
Az élesztőgomba-allergiára több jel is utalhat a szervezet működésében.
A sörkifli tésztája kívül puha, belül pedig nagyon finom, foszlós.
Az alábbi puha túrós pogácsa élesztővel, de különösebb dagasztás és kelesztés nélkül készül, ezért viszonylag hamar az asztalra kerülhet.
A következőkben lépésről lépésre mutatjuk meg neked a kelt tészta alapreceptjét, amelynek segítségével te is mennyei péksüteményeket készíthetsz.
A kakaós csíkokkal díszített márványos kuglóf most a hagyományos módszerrel, kelt tésztából készül.
A sváb pogácsa foszlós kelt tésztából készül, a tésztájába pedig sertészsír is kerül.
A gyerekek kedvenc vásári süteményét, az erdélyi kürtőskalácsot otthon is elkészítheted.
A tejfölös pogácsa tökéletes húsvéti aprósütemény. Ez a változat hamar megvan, mert a hajtogatások között nem kell külön pihentetni.
A foszlós kelt tésztából készült lekváros bukta békebeli főfogásként is megállja a helyét.
A hagyományos húsvéti fonott kalácsnak nem lehet ellenállni. Idén te is készítsd el!
A foszlós kelt tésztából készült fahéjas babka hamisítatlan húsvéti sütemény.
Egészségesebb nassolnivalót tehetsz az asztalra, ha a túrós pogácsát teljes kiőrlésű lisztből készíted el.
A régi, nagyiféle szezámmagos kifli kelt tésztából készül, és nem lehet a ropogtatását abbahagyni.
A klasszikus, nagyiféle káposztás pogácsa elkészítése időt kíván, de minden perce megéri.
Te is megsütheted otthon a belül foszlós, kívül roppanós cukormázzal borított fánkkarikákat.
A könnyű, ropogós és foszlós croissant az egyik legfinomabb péksüti. Készítsd el házilag!
A teljes kiőrlésű kenyér önmagában is finom és egészséges, ha pedig magokkal és zabpehellyel dúsítod, még ellenállhatatlanabb.
A bagel valójában nem más, mint egy egyszerű kelt tésztából készült, középen lyukas zsemle. Frissen és ropogósan ellenállhatatlan.
A foszlós, házi fonott kalácsnak nincs párja, és te is különösebb nehézség nélkül elkészítheted.
A római pizza tepsiben sül, és úgy a legfinomabb, ha házi pizzaszószt kensz a tetejére.
Sokféleképpen süthetsz sajtos pogácsát, az igazi azonban mindig a kelt tésztából készített változat marad.
Ha te is örömmel fogyasztod bármilyen vásárban a hagyományos kenyérlángost, vagyis a töki pompost, biztos elgondolkodtál már azon, tudnál-e magad is készíteni hasonlót.