A 8 legfinomabb fogás csirkemellből: a rakottastól a töltött finomságokig
A csirkemell az egyik legsokoldalúbb alapanyag, csak rajtad múlik, hogy rántod, töltöd vagy göngyölöd.

A csirkemellből egyszerűen, gyorsan és változatosan isteni főételeket készíthetsz. Fehérjedús és zsírszegény alapanyag, így megfelelően elkészítve akár a diétákba is könnyen beilleszthető. Attól sem kell tartanod, hogy kiszárad, hisz egy jól megválasztott pác, esetleg bacon vagy szósz szaftossá teszi.
A sovány hús ideális sütéshez, de ránthatod vagy töltelékekkel is izgalmassá teheted. A fűszerezés is sokat dob rajta, jól mennek hozzá a magyaros, a mediterrán, sőt a keleti ízek is. Társíthatod különféle zöldségekkel, sajtokkal vagy akár gyümölcsökkel is. Csak arra ügyelj, hogy ne süsd túl!
A legfinomabb csirkemelles ételek
Rohanós hétköznapokon legalább olyan jó ötlet csirkemelles fogást összedobni, mint ráérős hétvégeken vagy ünnepeken. A hús viszonylag gyorsan átsül, így az ebédkészítés sem hosszadalmas. Íme néhány recept, amikkel bátran próbálkozhatsz, és már a látványuktól összefut a szádban a nyál.
OLVASD EL EZT IS!

- zöldséges
- csirkemell
A 8 legfinomabb zöldséges csirkemell: a legjobb rakott, töltött és tepsis változatok

- fasírt
- bolognai spagetti
A legfinomabb darált húsos fogások: raguk, fasírtok, egytálételek

- csirke
- csirkecomb