Sűrű, selymes bazsalikomos paradicsomleves: az olaszok így készítik
A bazsalikomos paradicsomleves ízletes és könnyed fogás, amit a hagyományos olasz konyha inspirált.
Összesen 774 találat.
A bazsalikomos paradicsomleves ízletes és könnyed fogás, amit a hagyományos olasz konyha inspirált.
Néha elég egy sűrű, kiadós levest főzni, ami annyira laktató, hogy második fogásra talán már nem is lesz szükség.
A nyári bableves finom, laktató, és sok zöldséggel fő együtt.
Anélkül érheted el a jóllakottság érzését, hogy túl sok kalóriát vinnél be.
Az édes erdei gyümölcsös krémleves friss és fagyasztott hozzávalókból is csodálatos lesz.
A zöldséges amerikai kukoricaleves olyan sűrű, hogy megáll benne a kanál.
A szederkrémlevesnek az íze, az illata és a látványa is elvarázsol, ráadásul igazi hűsítő finomság.
A joghurtos barackleves főzés nélkül készül, és valódi felüdülés a kánikulában.
A nyári zöldségleves a húsgombóctól kiadós, a belefőzött kaportól pedig ellenállhatatlanul illatos lesz.
A hűsítő, főzés nélkül készülő görögdinnyeleves a legjobb, ami a hűtőben árválkodó, maradék gyümölccsel történhet.
Az igazi Újházy-tyúkhúsleves aranysárga, illatos, tele van zöldségekkel, és a végén cérnametélt is fő benne.
A sárgadinnye-krémleves frissítő és mennyei, barackkal gazdagítva pedig még csábítóbb.
A savanykás görög citromleves hidegen és melegen is frissítő.
Nagyon furcsa levest készítenek egy étteremben, egy egész krokodillábat áztatnak benne.
Nagyon különleges étel népszerű Tajvanban, európai szemmel nagyon szürreálisan néz ki.
A mexikói húsgombócos leves, vagyis az albondigas sűrű, fűszeres, laktató és nagyon finom.
Hűsítő és könnyű lesz a zöldségleves, ha natúr joghurttal kevered el.
A hideg áfonyakrémleves akár az ebéd bevezetőjeként, akár a lezárásaként is megállja a helyét.
A legényfogó levesben annyi hús és zöldség fő együtt, hogy valóban megáll benne a kanál.
A kukoricás csirkehúsleves laktató, és a gyerekek nagy kedvence.
Most érik a zsenge zöldborsó, így akár hetente többször is érdemes elkészíteni ezt a mennyei borsólevest.
A kínai gasztronómiának is megvan a maga tojáslevese, amelyet kukoricával és pikáns fűszerekkel dobnak fel.
A bakonyi leves füstölt szalonnás alappal, sertéscombból, gombából és jó sok tejföllel készül.
Dobd fel a megszokott zellerkrémlevest póréhagymával, így egészen új fogást tehetsz az asztalra!
A selymes, joghurtos, mézes eperkrémleves jól behűtve lesz igazán finom.
Próbáld ki a zellerkrémlevest újfajta módszerrel, krémsajttal sűrítve!
Curryvel ízesítve a krumplileves is sokkal finomabb lesz.
Citrommal és gyömbérrel ízesítve különleges ízű és frissítő csirkehúslevest készíthetsz.
Dobd fel a megszokott zöldborsókrémlevest friss bazsalikommal! Ha szereted a csípőset, egy kevés chilivel is megbolondíthatod.
A kaszás levesbe a húsvétról megmaradt füstölt sonkát és a félretett levét is bátran belefőzheted.