Ropogós cukkinitócsni krémsajttal a tésztájában: gluténmentesen is készülhet
Még finomabb lesz a cukkinitócsni, ha krémsajt is sül benne.
Összesen 33 találat.
Még finomabb lesz a cukkinitócsni, ha krémsajt is sül benne.
Hétköznap esténként életmentő egy-egy gyors vacsora: a legjobb recepteket mutatjuk.
A tócsni olcsó és nagyon finom: gluténmentes változatban is elkészítheted.
A ropogós tócsni minden szaftos ételt feldob, de akár önmagában is nagyszerű fogás.
Nagyon finom lesz a ropogós tócsni, ha a krumpli egy részét káposztával helyettesíted.
A sütőtökös tócsni ropogós őszi csemege, amely magában vagy köretként is remekül működik.
Készítsd el a tócsnit sokféle zöldfűszerrel, a masszába pedig reszelj parmezánt!
Ha szereted a finom, klasszikus tócsnit, a reszelt répás változat is garantáltan ízleni fog.
A tepsis tócsni nagy előnye, hogy sütés közben nem kell mellette állni, és olajjal sem szívja tele magát.
A nógrádi tócsniba tejföl és szerecsendió is kerül, így lesz tökéletes állagú a tésztája.
Krumpliból olcsó, finom és változatos ételeket készíthetsz sokféle módon.
A sajtot a tócsni tésztájába is reszelheted, így igazán ropogós és szaftos ételt varázsolhatsz az asztalra pillanatok alatt.
Könnyű és egészséges nyárvégi fogás a tökös tócsni, amit önmagában vagy köretként is készíthetsz.
Bátran variáld a megszokott tócsnit különböző zöldségekkel! Kukoricás változatban is nagyon finom lesz.
Finom és könnyű fogás kerekedik ki abból, ha a tócsniban a krumpli egy részét reszelt répával helyettesíted.
Ha neked is a tócsni az egyik kedvenc ételed, próbáld ki most csabai módra, kolbásszal és sajttal elkészítve!
A krumplis lepénykéket, vagyis a tócsnit kedved szerint variálhatod: tehetsz bele zöldséget, kefirt, sajtot vagy bármit, amit épp találsz a hűtőben.
A lapcsánka, vagyis a reszelt krumplis kis lepény hagymával ízesítve is ellenállhatatlan.
A zalai tócsni abban különbözik más vidéken készülő társaitól, hogy a krumplit kefirrel kell hozzá elkeverni.
A gyorsan összeállítható, aranybarnára sült karfioltócsnit kínálhatod önmagában, köretnek vagy akár feltétnek is.
Ahány táj, annyiféle tócsni: Zalában régen hagyományosan aludttejet adtak hozzá, amelyet kefirrel is helyettesíthetsz.
A krumpli egy részét helyettesítheted sárgarépával, így a tócsni izgalmasabb lesz, és kevésbé hizlal.
Kóstold meg a tócsnit krumpli helyett édesburgonyával készítve! Ropogós, isteni, főleg joghurtos mártogatóssal.
A cukkini is tökéletes alapja a tócsninak, ráadásul sokkal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a krumplis változat.
A spenótos, sajtos tócsni több mint köret, ebédre, vacsorára is tökéletes.
Ilyen a tócsni extra változatban! Töltve még laktatóbb, ráadásul többféle sajt is kerülhet bele.
A nyers, reszelt krumpliból készülő tócsni különleges, finom, mégsem bonyolult, muszáj megkóstolnod édeskésre sült hagymával is.
Össze sem tudod számolni, hányféle cicegét vagy tócsnit süthetsz. Ez kicsit édesebb, mint a krumplis változat.
Ha valami újdonságra vágysz, ráadásul a konyhában sem időznél sokat, akkor a csirketócsni ideális választás.
Süsd a zöldségtócsnit sütőben, és nem fog úszni az olajban!