Így készítsd a borsós tokányt!
A tokány a pörkölt oldalági rokona, hasonlóan készül, csak egy kicsit gazdagabb étel.
Összesen 289 találat.
A tokány a pörkölt oldalági rokona, hasonlóan készül, csak egy kicsit gazdagabb étel.
Eleget tudsz a népi gyógymódokról, vagy van még mit tanulnod?
A vajpuhára fonnyasztott, majd mézzel, fűszerekkel elkevert finomságnak nincs párja.
Az omlós, ropogós finomságot sok mindenhez fogyaszthatod.
Ezzel jól indul a nap.
A karácsony és a két ünnep közötti időszak jellegzetes fogása a kocsonya.
Bármilyen ünnepről is legyen szó, a díszes asztalon mindig jól mutat egy nagy tál húsleves.
A vasban gazdag májból bármikor, akár hó végén is nagyszerű vacsorát készíthetsz!
Egy zsírosabb, laktató leves mellé jólesik valami kenyérféle vagy egy frissen sült pogácsa.
Egy jól sikerült fűszeres ragunak, pörköltnek nem lehet ellenállni.
Mi van a hagymában, ami segíthet orvosolni a köhögést? És a paradicsom miért jó gyulladásra?
A szaftos, fűszeres hús és az ellenállhatatlan tarhonya együtt remek egytálételt alkotnak.
Ki tudna ellenállni egy szaftos, illatos és omlós sertéssültnek? Ugye, te sem? Süsd meg még ma!
A szárnyasokból készült levesek egyik legfinomabbika a gazdag libanyakleves.
Így tüntesd el a kezedről és a konyhából!
Lefagyasztva bármeddig eláll, és mindig szükséged lehet rá.
A friss zöldségből készült zamatos mártogatós pirítósra kenve kiváló reggelire, uzsonnára.
Paprikával és paradicsommal isteni finom ételek készíthetőek, ez a páros a májnak is jól áll.
A francia konyhát lehet szeretni vagy nem szeretni, de a lecsóhoz hasonló egytálételüket csak imádni lehet, friss zöldségekkel az igazi.
A saslikban az a jó, hogy változatosan elkészíthető.
Villámgyorsan összedobhatod, ízletes és változatosan készíthető.
A slambuc a krumplis tészta gazdagabb, bográcsos változata, próbáld ki!
A tokány jellegzetes hazai fogás, hagymás, paprikás, szalonnás, tejfölös, egyszerűen isteni.
A különleges, gyufatésztával gazdagított piros halászlé mindenki kedvence.
A rácponty jellegzetes hazai fogás, minden magyar, ami benne van, készítsd el te is!
Az igazi nyári klasszikus, amihez csak pár összetevő kell, és egy szép szelet fehér kenyér.
A szaftos, fűszeres hús és a ropogós pirított hagyma együtt látványos és ízletes fogást adnak.
Egy magyaros lakománál nincs jobb vasárnapi ebéd - ezt a finomságot könnyen elkészítheted.
Libát nem csupán Márton-nap környékén főzhetsz, az isteni leves minden évszakban jólesik.
Az első zöldborsópalánták lassan, de biztosan termést is hoznak, szaladj el kedvenc zöldségesedhez egy adag zsenge borsóért!