Angelina Jolie ezzel a trükkel hódította el Jennifer Anistontól Brad Pittet: mindent bevetett

Angelina Jolie semmit nem bízott a véletlenre, így hálózta be Brad Pittet.

brad-pitt-angelina-jolie-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie 2004-ben, a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán ismerkedett meg Brad Pitt-tel, aki ekkoriban Jennifer Aniston férje volt. 

Nagyon hamar szárnyra kelt a pletyka, miszerint a színésznő elcsavarta nős kollégája fejét, titokban viszonyt folytatnak. 

Így csábította el Angelina Jolie Brad Pittet

Angelina Jolie a kémfilm forgatásának idején éppen szingli volt, néhány évvel korábban ért véget házassága Billy Bob Thorntonnal. Brad Pitt ugyanakkor látszólag boldog házasságban élt a Jóbarátok gyönyörű sztárjával, akit 2000-ben vett feleségül. 

Jennifer Aniston és Brad Pitt 2003-ban egy sajtóeseményen.
Jennifer Aniston és Brad Pitt 2003-ban egy sajtóeseményen.
Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

- Angelina és Brad állandóan nevettek és flörtöltek egymással, olyanok voltak, mint két kisiskolás, látszott, hogy nagyon bejönnek egymásnak, aranyosak voltak - kezdte az US Weekly magazinnak Mark Behar, a színésznő egykori testőre.

- Nagyon sokszor találtam őket együtt egymás konténerjében. Egyáltalán nem sokkolt, amikor sok évvel később összeházasodtak - tette még hozzá. 

A lapnak nyilatkozott egy akkori stábtag is, aki a nevét nem akarta vállalni, de elég izgalmas részleteket mesélt. Például azt, hogy az egyik intim jelenetnél Jolie váratlanul ledobta magáról a testszínű fehérneműt, és meztelenül bújt be az ágyba Brad Pitt mellé. Ezzel a trükkel szerette volna elérni, hogy a férfi végleg beleszeressen. 

- A végén letolta magáról a fehérneműt, és meztelenül mászott be Pitt mellé az ágyba. Ez az egyik legnagyobb dolog, amire mind emlékszünk annak a filmnek a forgatásáról - emlékezett vissza a stábtag. 

Angelina Jolie és Brad Pitt kínosan ügyelt a látszatra 2005-ben a Mr. és Mrs. Smith premierjén.
Angelina Jolie és Brad Pitt kínosan ügyelt a látszatra 2005-ben a Mr. és Mrs. Smith premierjén.
Fotó: Gregg DeGuire / Getty Images Hungary

2006-ig nem erősítették meg a nyilvánosság előtt, hogy együtt vannak, ekkor azonban nagy hírrel álltak elő: úton volt első vér szerinti gyermekük, Shiloh. A sztárpár 2014-ben házasodott össze, 2016-ban szakítottak. Összesen hat gyermek szülei. 

A 16 éves Angelina Jolie bikiniben pózolt

Angelina Jolie-t sokan tartják a világ legszebb nőjének, a 46 éves színésznő még az 1990-es években robbant be a köztudatba, 2000-ben már átvehette élete első Oscar-díját az Észvesztőben nyújtott alakításáért, kilenc évvel később ismét ő kapta meg az aranyszobrot az Elcserélt életek című filmért. Már korán rájött, hogy a színészet lesz az ő útja, de tinédzserként még a modellkedéssel is kacérkodott.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/ Gareth Cattermole

Ezt is szeretjük