Angelina Jolie és Brad Pitt lánya már 16 éves: Shiloh gyönyörű és tehetséges táncos
Shiloh Jolie-Pitt egyre többször mutatja meg magát a nyilvánosságnak.

brangelina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt és Angelina Jolie első vér szerinti gyermeke, Shiloh Jolie-Pitt 2006-ban, Namíbiában jött a világra, a születését pedig rajongók ünnepelték világszerte. 

A híres szülők mellett cseperedő kislány sokszor megkapta, mennyire fiús, mostanra azonban bájos, csinos és tehetséges kamasz lánnyá érett. 

Angelina Jolie és Brad Pitt 16 éves lánya, Shiloh

Shiloh Jolie-Pitt kisebb korában imádta röviden hordani a haját, és kimondottan kedvelte a fiús vagy konkrétan kisfiúknak gyártott ruhákat. 

Világhírű szülei soha nem beszéltek gyermekük nemi identitásáról, azt azonban elmondták, szabad szellemben nevelik a csemetéiket. A hírességek mindenben támogatják őket, bármi is legyen a céljuk az életben. 

Ez adhatott szárnyakat a most 16 éves kamasz lánynak, aki egyszerűen imád táncolni, ráadásul nagyon tehetséges is. Ez derül ki legalábbis Hamilton Evans koreográfus videójából, amiben Shiloh az egyik szereplő. A felvételen Doja Cat új számára, a Vegasra táncolnak a tanítványai, köztük a sztárcsemete. 

Angelina Jolie és két nagylánya a vörös szőnyegen.
Angelina Jolie és két nagylánya a vörös szőnyegen.
Fotó: Mondadori Portfolio

Shiloh Jolie-Pitt az utóbbi időben többször megmutatta magát, úgy tűnik, egyre jobban vonzza a rivaldafény. Szeret például az édesanyja partnere lenni a vörös szőnyeges eseményeken, ilyenkor mindenki megcsodálhatja, mennyire hasonlít híres szüleire. 

Bikiniben a 16 éves Angelina Jolie

14 évesen kezdte el a divatiparban építeni a karrierjét, de nem nagy örömmel emlékezett vissza erre az időszakára.

Cover-fotó: Getty Images/Jason LaVeris

Ezt is szeretjük