Angelina Jolie rövid, szőke hajjal: 23 évvel ezelőtt nagyon másképp festett a színésznő

Számos hosszú hajú női sztár kipróbálta egy időben valamelyik rövidebb fazont.

Női sztárok rövid hajjal
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A frizuradivat folyamatosan alakul, ez pedig a hírességek megjelenésére is hatással van, hol a rövidebb, máskor a hosszabb fazonok kerülnek előtérbe. Bár az tény, hogy a színésznők esetében egy-egy váltás nem minden esetben azért történik, mert kísérletező korszakukat élik, hanem szimplán olyan filmet vállaltak el, amelyben a szerep megkívánja az átalakulást.

Női sztárok rövid hajjal

Angelina Jolie-nak védjegyévé vált a hosszú, barna haja, az elmúlt években maximum a színe árnyalatát változtatta, a karrierje elején viszont többféle frizurával is láthattuk, például az 1995-ös Adatrablókban rövid, sötétbarna hajjal hódított, míg a 2000-es Tolvajtempóban hosszú, szőke rasztatincsekkel varázsolt el mindenkit.

A vörös szőnyeges megjelenésekkor is számos alkalommal kísérletezett, 1999-ben például a szőke színnek hódolt, valószínűleg Marilyn Monroe ihlette meg, amikor a fodrásztól kérte, hogy vágjon le több centit a tincseiből, és göndörítse be azokat.

Nem Angelina Jolie volt az egyetlen, aki ilyen módon kísérletezett a frizurájával. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festettek a legnépszerűbb női sztárok rövid tincsekkel.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük