Angelina Jolie második férje még vőlegény volt, amikor összejöttek: ezt a színésznőt hagyta faképnél miatta

Angelina Jolie 1999-ben a Vakrepülés című film forgatásán bolondította magába Billy Bob Thorntont.

billy-bob-thornton-angelina-jolie-laura-dern

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

„A legjobb forgatókönyveket az élet írja” - tartja a mondás. Ez a sztárvilágra is igaz. Olykor a színészek és színésznők közötti románcok nagyobb fordulatokat rejtenek magukban a kulisszák mögött, mint a nagyvásznon.

Angelina Jolie szerelmi élete elég mozgalmasan alakult, jó pár pályatársát magába bolondította karrierje során. 1999-ben Billy Bob Thornton sem állt ellen a csáberejének a Vakrepülés című film forgatása alatt.

Angelina Jolie-ért hagyta el menyasszonyát Billy Bob Thornton

A színészduó házaspárt alakított a drámában, de a kémia nem csak a kamerák előtt működött köztük, a vonzalom a jelenetek felvétele után is megmaradt. Olyannyira egymásba szerettek, hogy 2000-ben Las Vegasba szöktek, és egy villámesküvő keretein belül összekötötték az életüket. 

angelina jolie és billy bob
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Annak ellenére, hogy úgy tűnt, semmi nem akadályozza őket a házasságkötésben, egy apró kivetnivaló mégis akadt a kapcsolatukban: Thornton ekkor még egy másik világhírű filmcsillaggal járt jegyben.

Laura Dernnel 1997-ben hozta össze az élet, amikor mindketten az Ellen című talk-show vendégei voltak. A műsor után kisvártatva randizni kezdtek, és egészen az ominózus forgatásig úgy tűnt, szerelmük sziklaszilárd alapokon nyugszik: összeköltöztek, és el is jegyezték egymást.

laura dern billy bob
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

A színésznő ebben a tudatban utazott el egy filmes munka kapcsán, a legkevésbé sem számított arra a hírre, amire hazaért.

- Elutaztam otthonról forgatni, és amíg távol voltam, a párom összeházasodott egy másik nővel. Aztán sosem hallottam róla többé. Olyan érzés volt, mint a hirtelen halál, mert nem tisztáztuk az ügyet, nem zártuk le a kapcsolatunkat - mesélte 2000-ben a Talk magazinnak.

A színész a csúnya szakítást követően mindössze két évig volt Jolie férje. 2016-ban a GQ interjújában elárulta, hogy eltérő életmódjuk miatt váltak el, de közeli barátok maradtak. Érdekesség, hogy a színész fia, Harry annyira a színésznő szívéhez nőtt, hogy a mai napig küld neki ajándékokat karácsonykor, bár nincsenek napi beszélőviszonyban, de olykor felhívják egymást telefonon. Thornton az E! Online-nak mesélt arról, mennyire kedvelte Jolie-t.

- Annyira menő és szórakoztató volt, ő volt a legjobb mostohaanyám. 

Sztárok, akik szerelmeseket játszottak, és azzá is váltak

Ha két színész közt feltűnően izzik a levegő a filmvásznon, sokakban megfogalmazódik a gondolat, hogy biztosan a való életben is összeszűrték a levet. Bár a legtöbb esetben a hiteles színészi játék áll a dolog hátterében, olykor ténylegesen igazi érzelmek fűszerezték meg a forgatást. Mutatjuk, kik azok a sztárpárok, akiket közös filmjük hozott össze.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük