Így készíts tökéletes rántott hagymakarikát!
Köretnek vagy mártogatósnak
Az omlós, ropogós finomságot sok mindenhez fogyaszthatod.

Nyereményjáték

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

Nyerj szerelemsegítő nyakláncot Valentin-napra! Bevonzza életedbe az igaz szerelmet (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Hódunyhával betakart mesebeli tájak, ahol mégis szikrázó a napsütés: mesefalucskákat is rejt (x)

A NASA űrhajósai és világsztárok is alávetették magukat ennek a műtétnek - Magyar találmány (x)

Ebben a hotelben az ételt a szántóföldről rakják az asztalra - Magyar hely, ha fontos az egészséged (x)

V-nyakú ruhához tilos felvenni: mutatjuk, melyik dekoltázshoz milyen nyaklánc illik

beauty and style

Ezt edd vacsorára, ha edzeni voltál: mindent pótol, amit kell, de nem hizlal »

Dianát így csak ritkán láthattuk: ilyen volt, amikor nem a nyilvánosságnak öltözködött »

Jobb az arctisztító kefénél, és azt is elmondjuk, miért: tisztít, és kisimítja a bőrt az új készülék »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha szereted a rántott ételeket, a hagymakarikát is imádni fogod, a ropogós bunda alatt puhára főtt, ízletes zöldség felülmúlhatatlan zamattal bír.

Tzatzikivel vagy egy egyszerű tartárral tálalva a legjobb!

Rántott hagymakarika

Hozzávalók:

  • 2-3 közepes fej hagyma
  • 2 tojás
  • fél deci tej
  • liszt a panírozáshoz
  • zsemlemorzsa a panírozáshoz
  • 1 mokkáskanálnyi kakukkfű
  • frissen őrölt bors
  • olaj a sütéshez

Elkészítés ideje:

35 perc.

Elkészítés menete:

A hagymákat tisztítsd meg, majd vágd ujjnyi vastag darabokra őket, utána szedd karikákra. A panírozáshoz szükséges lisztet tedd egy kisebb zacskóba, szórd bele a kakukkfüvet és néhány tekerésnyi borsot, majd dobd mellé a hagymakarikákat, és jó alaposan rázd így össze, ezzel a lisztezés feladatát megoldottad.

A tojást keverd el a tejjel, a morzsát pedig készítsd egy másik tálkába. Mielőtt folytatod a panírozást, egy serpenyőbe önts annyi olajat, hogy a karikákat majd félig ellepje, és gyújts alá, hogy mire az első adagot bepanírozod, már süthesd is.

A lisztezett karikákat mártsd meg jó alaposan a tojásban, aztán a morzsában, majd tedd őket egy tányérra. Forró olajban pár perc alatt pirítsd meg minden oldalukat, aztán szedd ki papírtörlőre.

Bundás ételek bármikorra

A magyar és a nemzetközi konyha legkedveltebb fogásai közé tartoznak a panírozott ételek, ezek közül válogattunk.

Blog.hu ajánló