25 találat
Puha sörkifli sváb recept szerint, kelt tésztából: reszelt sajtot rejt a közepe
A sváb sörkifli tésztája puha, omlós, a belseje pedig reszelt sajtot rejt.
Pihe-puha sajtos csiga: foszlós kelt tésztába kerül a gazdag töltelék
Ha szereted a sós péksütiket, ez a sajtos csiga hamar a szívedbe lopja majd magát.
Fetás, spenótos tekercsek leveles tésztából: villámgyors, ínyenc falatok
A roppanós leveles tészta, a friss spenót és a kellemesen sós feta együtt fantasztikus harapnivalót eredményeznek.
Pihe-puha sonkás csiga foszlós kelt tésztából: sós csemege az ünnepi asztalra
A húsvéti sonka akár sós csiga töltelékébe is kerülhet.
25 perces sajtos leveles rúd: a legfinomabb sós ropogtatnivaló
A sajtos leveles rudat kész tésztából pillanatok alatt összedobhatod.
Hajtogatott medvehagymás, tepertős pogácsa: egy kiadós leves mellé tökéletes
Ez a medvehagymás pogácsa a tepertős recept felturbózott, tavaszi változata.
Pihe-puha sörkifli fetás krémmel töltve: így lesz legfinomabb a kelt tészta
A sörkifli puha és foszlós: töltsd most meg fetás krémmel!
Ropogós baconös csigák leveles tésztából: egy egyszerű módszerrel még finomabbak lesznek
Ha a leveles tésztát baconnel töltöd meg, pillanatok alatt kész a vendégváró sós ropogtatnivaló.
Puha, sajtos, fűszeres keksz: eteti magát, olyan finom
Szaftos joghurtos pogácsa élesztős tésztából: ezt a típust nem kell hajtogatni
Készíts puha pogácsát joghurttal a tésztájában! Uzsonnára nem is kell finomabb.
Foszlós tönkölypogácsa teljes kiőrlésű lisztből: egy pohár tea mellé nem is kell finomabb
Ez a finom tönkölypogácsa teljes kiőrlésű lisztből készül, a tésztájába pedig reszelt sajt is kerül.
Puha, hajtogatott sajtos-túrós pogácsa: a lényeg, hogy ne süsd túl
Csodafinom lesz a klasszikus hajtogatott pogácsa, ha túróval együtt gyúrod.
Puha krémsajtos pogácsa kelt tésztából: ezt a típust nem kell hajtogatni
A krémsajtos pogácsa puha kelt tésztából készül, amelynek a görög joghurt is ad egy plusz csavart.
Ropogós sonkás batyu olvadt sajttal a közepén: finomabb, mint a hagyományos szendvics
A kis sonkás-sajtos batyuk frissen és ropogósan a legfinomabbak, de akár másnap az uzsonnásdobozba is pakolhatsz belőlük.
Ropogós sajtos csigák negyedóra munkával: élesztős leveles tészta az alapjuk
A sajtos sós csigák töltelékébe fűszeres aszalt paradicsom is kerül, ettől lesz még különlegesebb az ízük.
Ropogós túrós burek egyszerűen: kész réteslapokból hamar megvan a balkáni finomság
Ha te is imádod a túrós bureket, jó hír, hogy kész réteslapokból viszonylag egyszerűen magad is el tudod készíteni.
25 perces paradicsomos sós pite leveles tésztából: hihetetlen könnyen kész a mediterrán vacsora
A leveles tésztából készülő paradicsomos sós pite leginkább a pizzára emlékeztet, de sokkal könnyebben elkészíthető.
Hajtogatott kelt pogácsa tej- és tojásmentesen: sült hagyma kerül a rétegek közé
A finom, hagymás pogácsa hagyományos módszerrel, kelt tésztából készül, viszont teljesen vegán.
Házias kapros-túrós lepény gazdag töltelékkel: pont úgy, ahogy a vidéki nagymamák készítik
A kapros-túrós lepény kiadós és nagyon finom. Akár egy gazdag leves után második fogásnak is tökéletes.
Fűszeres darált hússal töltött csigák: leveles tésztából gyerekjáték elkészíteni
Laktató és nagyon finom sós ropogtatnivalót készíthetsz leveles tésztából, ha darált hússal töltöd meg.
20 perces sonkás-sajtos leveles csiga: ellenállhatatlan vendégváró finomság
A leveles tésztából készülő sonkás-sajtos csiga ellenállhatatlan sós ropogtatnivaló.
Szuperpuha sajtos rúd 35 perc alatt: így lesz igazán szaftos a belseje
Ezzel a módszerrel bő fél óra alatt mennyei sajtos rudakat tehetsz az asztalra.
Házi sós perec egyszerű gyúrt tésztából: ezt még keleszteni sem kell
Egyszerű gyúrt tésztából, kelesztés nélkül is omlós sós perecet készíthetsz.
Ropogós baconös-sajtos csavart rúd: leveles tésztából gyerekjáték elkészíteni
A baconös-sajtos csavart rúd tökéletes vendégváró falat: pillanatok alatt elkészül, és ugyanilyen gyorsan el is fogy a tányérról.