A 9 legfinomabb húsos tészta: csirkés, darált húsos és kolbászos is van köztük
A húsos tészták sütve, főzve, különböző ízű szószokkal leöntve készülnek, és mindenféle módon zseniálisak.
A különböző húsos tészták tökéletesek ebédre, vacsorára, vagy akár vendégvárónak is akkor, ha gyerekek is érkeznek látogatóba. A húsgombócos spagetti, a bolognai vagy a sonkás-sajtos sült tészta olyan fogás, ami minden korosztálynak ízleni szokott.
A húsos tészták általában paradicsomos vagy tejszínes szósszal leöntve készülnek. Készítheted őket főzve vagy tepsiben sütve. Van köztük olyan, ami fél óra alatt elkészül, és olyan is, aminek több órára van szüksége ahhoz, hogy az ízei jól összeérjenek.
Húsos tészták
Ha elkezdesz húsos tésztákat készíteni, hamar rájössz majd, hogyan tudod őket a saját ízlésedhez igazítani. Feldobhatod őket különböző zöldségekkel, kísérletezhetsz különféle húsrészekkel, fűszerekkel. Legyen szó villámgyorsan elkészülő csirkéről vagy sokáig puhuló marháról, mindenki megtalálhatja a neki legkedvesebb receptet.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
- tészta
- sült tészta
- bolognai szósz
- tonhalas tészta
- csirkés tészta
- paradicsomos tészta
- paradicsomos húsgombóc
- mexikói tészta
- Recept
OLVASD EL EZT IS!