A 8 legfinomabb főzelék receptje, amit mindig szívesen főzünk: a krumplitól a sárgaborsóig
Ha nincs ötleted, mit főzz vacsorára, csak nézd meg, milyen zöldség van a kamrában vagy a mélyhűtőben, és dobj össze egy nagy fazék főzeléket! Készítheted krumpliból, sárgaborsóból, de akár cukkiniből is.

borsofozelek
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyerekkorunkban a menzán a főzeléknap volt a hét mélypontja: szinte senki sem kérte ki a rengeteg tejszínes habarással készült, betonkemény, csomós fogást, aznap inkább tengődtünk a tetejére kínált néhány szem rágós húson és jó sok kenyéren.

ad 

Pedig akinek szerencséje volt, már akkor is tudta otthonról, hogy a főzelék igenis lehet nagyon finom. Sok családban készítették - és készítik a mai napig - szívesen akár hetente többször is, mivel egyszerű, olcsó és laktató ételekről van szó, amelyek ráadásul a megfelelő, nem túl bonyolult fűszerezéssel isteni finomak is lehetnek.

A legfinomabb főzelékreceptek

Az alábbi válogatásban te is találsz olyan főzelékreceptet, amit szívesen fogsz az asztalra tenni. Van köztük rántással és habarással készülő, de olyan is, amibe egy kiskanál liszt sem kell. Van, amelyet füstölt hús levében kell főzni, másnak baconkockák adják meg a karakterét, a többségéből pedig kihagyhatatlan a tejföl.

Szűrővizsgálat otthon

Önellenőrzésre szolgáló gyorstesztünk a gluténérzékenységgel összefüggő szöveti transzglutamináz ellenes IgA antitestek kimutatására alkalmas. Egy csepp véredből 97%-os bizonyossággal meg tudja állapítani, hogy a tüneteidet cölikália okozza-e.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Ezt is szeretjük