Ezekben van a legtöbb C-vitamin! Képeken a legjobb őszi immunerősítők
A csipkebogyótea és a zöldpaprika megóvnak az influenzától.
Még napjainkban is tartja magát a tévhit, hogy a citrusfélék - citrom, grépfrút - a legjobb természetes C-vitamin-források. Valójában ezek a gyümölcsök C-vitamin-tartalom szempontjából a lista közepén helyezkednek el, léteznek jobb természetes források náluk.
Alábbi összeállításunkban olyan növényeket ismertetünk, melyek megfelelően fogyasztva segítenek erősíteni az immunrendszert az őszi-téli hónapokban. Lapozd át a galériát, és előzd meg a náthát-influenzát!
Lehet túl sok a C-vitamin?
Ha nem természetes forrásból pótolod a C-vitamint, előfordulhat, hogy túladagolod? Kattints alábbi videónkra!
OLVASD EL EZT IS!
- rák
- tudomány
Íme, egy újabb érv a C-vitamin-fogyasztás mellett!
- baktérium
- megelőzés
Konzerv és befőtt: ennyi vitamint tartalmaznak a kedvelt téli ételek
- orvos
- diagnosztika