Képeken 7 hétköznapi étel, ami allergiát okozhat

A paradicsom, a banán vagy a savanyú káposzta hisztamin felszabaduláshoz vezethetnek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tenger gyümölcsei, valamint a mogyorófélék sokak számára ismert allergének. Rajtuk kívül azonban számos más étel is felelhet a hisztamin felszabadulásáért a szervezetben. A hisztamin legismertebb funkciója, hogy közvetítő anyagként szerepet játszik az olyan allergiás tünetek kiváltásában, mint az orrviszketés, a csalánkiütés vagy az emésztőrendszeri panaszok. Lapozd át az alábbi galériát, és ismerj meg néhány élelmiszert, amelyről kevésbé köztudott, hogy allergiához vezethet.

További allergiát okozó élelmiszerek

Lapozd át az alábbi képgalériát, ha szeretnél megismerni még néhány allergiás reakció kiváltásáért felelős táplálékot.

A leggyakoribb allergiát okozó élelmiszerek

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük