Képeken 7 hétköznapi étel, ami allergiát okozhat
A paradicsom, a banán vagy a savanyú káposzta hisztamin felszabaduláshoz vezethetnek.

Ez is érdekelhet

Aranytojást tojó tyúk - bemutatjuk a LUSH 2020-as húsvéti kollekcióját (x)

Tiszta lakás, ragyogó jókedv (x)

Nátha, megfázás, influenza, vagy a „legrosszabb“…. (x)

Törzshajlítás 1440-szer? Naponta?! (x)

Kert és erkély: a Te otthonod (x)

beauty and style

6 szuper film a karantén idejére, aminek köze van a divathoz: most van idő megnézni őket »

Ilyen még nem volt: fehér címlappal jelenik meg az olasz Vogue magazin »

3 webáruház, ahonnan be tudsz szerezni kozmetikai alapanyagokat: DIY kencékhez elengedhetetlen »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A tenger gyümölcsei, valamint a mogyorófélék sokak számára ismert allergének. Rajtuk kívül azonban számos más étel is felelhet a hisztamin felszabadulásáért a szervezetben. A hisztamin legismertebb funkciója, hogy közvetítő anyagként szerepet játszik az olyan allergiás tünetek kiváltásában, mint az orrviszketés, a csalánkiütés vagy az emésztőrendszeri panaszok. Lapozd át az alábbi galériát, és ismerj meg néhány élelmiszert, amelyről kevésbé köztudott, hogy allergiához vezethet.

További allergiát okozó élelmiszerek

Lapozd át az alábbi képgalériát, ha szeretnél megismerni még néhány allergiás reakció kiváltásáért felelős táplálékot.

Ezt is szeretjük