Képeken 7 hétköznapi étel, ami allergiát okozhat
A paradicsom, a banán vagy a savanyú káposzta hisztamin felszabaduláshoz vezethetnek.

Ez is érdekelhet

Karácsonyi élmények másként - Csak képzeld el, hogy kialszik minden fény (x)

Punkromantika az Újszínházban - Fenegyerekek a vasfüggöny mögött (x)

Ébredés a kómából (x)

Az anyatejes táplálás is hozzájárulhat a kisgyermekkorban kialakuló tejfehérje-allergia megelőzéséhez (x)

Minek örülünk a legjobban? (x)

beauty and style

Csökkenti a gyulladást és a hegesedést is megakadályozza: ez a cink szerepe a bőrápolásban »

Ezek a szezon legszebb piros rúzsai: mattól a fényesig »

Katie Holmes striákkal is gyönyörű: a 40 éves színésznő nagyon jó formában van »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A tenger gyümölcsei, valamint a mogyorófélék sokak számára ismert allergének. Rajtuk kívül azonban számos más étel is felelhet a hisztamin felszabadulásáért a szervezetben. A hisztamin legismertebb funkciója, hogy közvetítő anyagként szerepet játszik az olyan allergiás tünetek kiváltásában, mint az orrviszketés, a csalánkiütés vagy az emésztőrendszeri panaszok. Lapozd át az alábbi galériát, és ismerj meg néhány élelmiszert, amelyről kevésbé köztudott, hogy allergiához vezethet.

További allergiát okozó élelmiszerek

Lapozd át az alábbi képgalériát, ha szeretnél megismerni még néhány allergiás reakció kiváltásáért felelős táplálékot.

Ezt is szeretjük