Gyors zöldborsóragu, ami rohanós hétköznapokon életmentő fogás: két hozzávaló teszi különlegessé
A tartalmas mentás zöldborsóragu gyorsan elkészül, és sokkal különlegesebb egy főzeléknél.
Összesen 90 találat.
A tartalmas mentás zöldborsóragu gyorsan elkészül, és sokkal különlegesebb egy főzeléknél.
Süsd együtt tepsiben a karajszeleteket ropogós zöldségekkel!
Ebbe az olasz módra készülő, krémes, zöldborsós tésztába mandula is kerül.
Konzervzöldborsóból negyedóra alatt elkészítheted ezt a krémes, joghurtos zöldborsósalátát, de fagyasztott változatból sem fog sokáig tartani.
Dobd fel a zöldborsólevest valami izgalmassal! Reszelt sajttal főzve talán még finomabb.
Akár már télen is fogyaszthatsz néhány ősszel vethető zöldségből, de tavaszra biztosan beérik az összes.
A friss, zsenge zöldborsó és az édes újrépa fantasztikusan jól megy a sült csirkekockákhoz.
A sajtos zöldborsófasírt hús nélkül is eltelít, zsenge borsóból pedig különösen finom.
Az egyszerű sonkás tésztát is feldobhatod krémsajtos szósszal. Még finomabb, ha zsenge zöldborsó is kerül mellé.
A tejszínes szaftban puhuló zöldborsós csirkeragu pillanatok alatt készen van, és tökéletes frissítő vacsora.
A zöldséges, kolbászos rizs laktató, és alig van vele munka.
Most érik a zsenge zöldborsó, így akár hetente többször is érdemes elkészíteni ezt a mennyei borsólevest.
A gombával együtt párolt zsenge zöldborsó hamisítatlan tavaszi-kora nyári köret.
Dobd fel a megszokott zöldborsókrémlevest friss bazsalikommal! Ha szereted a csípőset, egy kevés chilivel is megbolondíthatod.
Ezekbe a ropogós kukoricás lepényekbe borsó és reszelt krumpli is kerül. Mivel kukoricalisztből készülnek, gluténmentesek is.
A borsós-spenótos tészta nagyon hamar készen van, így villámvacsorának is tökéletes.
Ha hamar szeretnél valami finomat az asztalra varázsolni, ami után mosogatni sem kell túl sokat, ezt a zölborsós-gombás tésztát neked találták ki.
Zöldborsóval és sárgarépával együtt főzve még finomabb és kiadósabb a sertéspörkölt.
A majonézes zöldborsósaláta pillanatok alatt elkészülő, vitamindús köret.
A tejszínes, darált húsos rakott tészta egyszerű elven készül, mégis mindenkinek ízleni fog.
A tonhalas rakott tésztával nincs sok munka, és annyira könnyű, hogy a kezdőknek is sikerülni fog.
A sokféle zöldséggel készült joghurtos csirkemellsaláta jól behűtve a nagy melegben is frissítő.
A frissen fejtett zöldborsóból fantasztikusan finom, frissítő leves készülhet. Grízgaluskával főzve még tartalmasabb.
A fish pie nagyon hasonlít a népszerű pásztorpitére, de darált hús helyett most hal bújik meg a krumplis réteg alatt.
A roppanós zöldborsóval töltött sós palacsinta igazi könnyed, nyári vacsora lehet.
Frissen fejtett borsóból a legfinomabb a zöldborsós tészta, a krémes állagért pedig most nem a tejszín, hanem a tojássárgája felel.
A majonézes öntettel egybeforgatott orosz hússaláta annál finomabb, minél több friss zöldséget használsz hozzá.
Zöldborsóból nagyon finom, kiadós ételek készülhetnek, amik értékes tápanyagokkal látják el a szervezetet.
Frissen fejtett zöldségből a legfinomabb a lágy, vajas zöldborsókrém.
A tabbouleh, vagyis a közel-keleti bulgursaláta spárgával és zöldborsóval készítve nemcsak laktató, hanem egészséges is.