Resztelt máj, ahogy a menzán készítették
A májat érdemes rendszeresítened étkezéseidben, egyrészt magas vastartalma miatt, másrészt egész egyszerűen azért, mert finom.
Összesen 184 találat.
A májat érdemes rendszeresítened étkezéseidben, egyrészt magas vastartalma miatt, másrészt egész egyszerűen azért, mert finom.
A hétvégi pörköltet palacsintatésztába bújtatva gyorsan készíthetsz finom vacsorát.
Egy jó babgulyás legalább annyira hozzátartozik a hétvégi ebédekhez, mint a rántott hús.
Egy forró és laktató levesnél kevés jobb dolog van a hideg téli napokon, a bakonyi betyárleves tökéletesen megfelel a kritériumoknak.
A hétvégi húslevest feldobhatod egy kis májgombóccal. Nemcsak finom, elkészíteni is könnyű.
A birsalmasajt első ránézésre elég furcsa étel - és másodikra is -, jellegzetes színe és állaga kiemeli a többi lekvár és édesség közül.
Az ízletes sertésszelet valószínűleg sokak nagy kedvence idehaza.
Mindig csak a gyors, mirelit verziót készíted, mert azt gondolod, hogy nagyon macerás az igazi? Próbáld ki ezt, nem fogod megbánni!
A rántott hús után valószínűleg a második legnépszerűbb hazai vasárnapi ebéd, most megtudhatod, hogyan készül!
Bármerre járj az országban, ezt az ételt biztosan ismerik, és mindenhol másképp hívják.
A töltött paprika szezonja itt van, hiszen tele a piac friss, ropogós darabokkal, melyek csak a töltelékre várnak.
A menzás élmények között kiemelkedő helyen áll a grízes tészta, megmutatjuk, hogy csináld.
A hétvégi ebédek egyik kötelező eleme a húsleves, ami akkor jó, ha aranysárga, és sok tészta van benne.
Ahogy közeledik a jó idő, nem árt felkészülni bográcsos receptekkel. A lebbencsleves persze gáztűzhelyen is finom lesz.
Próbálj ki valami egészen újat a hétvégi ebédnél! Rakott káposztás receptünkben biztosan nem fogsz csalódni.
A magyaros ízvilág jeles képviselője a palócleves. Készítsd el receptünket, ami nem szűkölködik mennyei alapanyagokban!
Omlós hús, ízletes gombás ragu. Kell ennél több egy finom hétvégi ebédhez vagy vacsorához? A klasszikus magyaros fogást az egész család imádni fogja.
Ha kedveled a magyaros ízeket, akkor készítsd el ezt a tejfölös csirkepörköltet!
Isteni diós-vajas süteményről van szó, ami minden cukrászdában ott van, de otthon is elkészítheted, ha van egy kis időd.
A puliszka nagyon finom, és nagyon egyszerű elkészíteni. Erdélyben gyakran készítik juhtúróval.
A roppanós karamelltetejű dobostortának lehetetlen ellenállni, és igazi konyhai fegyvertény elkészíteni.
Magyaros ízekre vágysz? Lapozd végig képgalériánkat, ahol gyönyörű fotókat és ínycsiklandó recepteket találsz.
A krumplis tészta finom, olcsó és laktató, csemege- vagy kovászos uborkával pedig tökéletes fogás hétköznap vacsorára.
Forgácsfánk vagy csörögefánk, mindegy, minek hívjuk, remek hazai finomságról van szó.
Kívül ropog, belül szakad a tészta, és baracklekvárral fogyasztva utánozhatatlan. Tél végén igazi kötelező elem.
A rizskoch magában is nagyon finom, de egy kis gyümölccsel megbolondítva még ellenállhatatlanabb. Télen különösen jóleshet a forró édesség.
A lúdláb torta igazi klasszikus, ha nem vagy oda a vajas krémekért, akkor íme, egy habkönnyű, de annál csokisabb változat.
Kóstolj bele a valódi magyar ízek utánozhatatlan világába, és készítsd el otthon a családnak! (x)
Hagyd omlósan puhára főni a marhahúst, és készíts mellé galuskát. A klasszikus hétvégi fogás feldobja a borongós őszi napot.
Talán fura lehet a párosítás, de csak első hallásra. Ha megkóstolod, biztos, hogy az egyik kedvenced lesz ez az igazán őszies finomság.