Darált hússal és zöldségekkel töltött cukkini: könnyű, mégis laktató egytálétel
A darált hússal töltött cukkini úgy az igazi, ha zöldségekkel is feldobod. A legjobb, ha még zsenge cukkinit használsz.
Összesen 64 találat.
A darált hússal töltött cukkini úgy az igazi, ha zöldségekkel is feldobod. A legjobb, ha még zsenge cukkinit használsz.
A csirkemellből egyszerűen és gyorsan változatos, fenséges fogásokat készíthetsz. Főételként sütve, rántva, ragunak is remek választás.
A töltött káposztától kezdve a halászlén át egészen a karácsonyi rántott húsig mindenre van receptünk.
A sertés szinte minden részéből ízletes és tartalmas ételeket készíthetsz. Süsd, töltsd, vagy főzz belőle pörköltet!
Ha nem vagy biztos afelől, mi legyen a karácsonyi menü, a következő tippek segítenek majd.
A káposzta kevés kalóriát tartalmaz, rakottasként pedig variálhatod az ízeket. Januárban különösen jó választás, hiszen ilyenkor a pénztárca már karcsúbb.
Vidéken elképzelhetetlen az újév egy óriási fazék kocsonya nélkül. Ha te is szereted, próbáld ki remek receptünket!
Cseréld le az unalomig lerágott ünnepi vacsorát valami igazán különlegesre! Receptjeink között biztosan megtalálod a számodra legízletesebbet.
A karácsonyi menü elkészítéséhez szükség van némi tapasztalatra. Ha ez még nem alakult ki, akkor nézd meg a videót!
Használd ki a sütőtökszezont, és készíts mennyei leveseket, főételeket vagy akár desszerteket is a narancssárga zöldségből!
Töltsd meg az egyszerű húsokat mindenféle földi jóval: sajttal, szalonnával vagy éppen fűszerekkel.
A szokásos ízeket alaposan felturbózhatod, ha az ételt római tálban készíted. Szaftos és ínycsiklandó lesz a végeredmény!
Ha már unod a pörköltet, próbáld ki kistestvérének, a ragunak az elkészítését, ami nem bonyolult, és tökéletes vacsorát rittyenthetsz az asztalra.
A szokásos párolt, fűszerezett csirkemelleket felejtsd el, és próbáld ki sajtos receptjeinket, melyekből isteni ebédet vagy vacsorát készíthetsz.
A sült marhahús minden formája a pasik nagy kedvence. Lepd meg párodat egy romantikus vacsorával, hiszen a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út!
Ha a sajtok szerelmese vagy, ugyanakkor a húsokat is imádod, ötvözd a kettőt, és készíts gyorsan elkészíthető töltött húsokat.
A lasagne roppant egyszerű étel, minden nagyobb élelmiszerbolt polcán ott vannak a tésztalapok. Már csak a tölteléket kell kitalálnod.
Egy zöldség és négy különböző főétel, melyek jól jönnek egy hosszú, fárasztó nap után. Szinte csak bedobod a sütőbe, és kész is. Ráadásul a karfiol nagyon egészséges.
A csirkemell önmagában száraz, ha viszont megbolondítod valamilyen szaftos öntettel, tökéletes vacsorát készíthetsz belőle.
A töltött húsok elkészítése kicsit időigényesebb, mint egy rántott húsé, de a szombati ebédet mindenképp feldobják.
A római tálban készült étel ízletesebb és egészségesebb is, mint a serpenyőben készített, ugyanis nem kell annyi zsiradék hozzá.
Nem lehet mindenki konyhatündér, de néhanapján a kevésbé gyakorlottaknak is fel kell kötniük a kötényt, és kezükbe kell venni a fakanalat.
Egy rohanós hétköznapon sok időt takaríthatsz meg, ha fagyasztott áruból készíted a vacsorát. Ezek a receptek olyan jók, hogy senki nem jön majd rá a csalásra.
Idén is különleges menüvel örvendeztetnéd meg a családot, de nincs ötleted, sőt, időd sem? Íme, öt gyorsan elkészíthető fogás.
A könnyebbeket előételnek, a laktatókat pedig főételnek tálalhatod. Percek alatt előkészülhetsz, és utána már csak várni kell.
Nem kell minden hétvégén elképesztő és drága menüt rittyentened, néha elég, ha egyszerű ételeket készítesz a családnak.
Ennél egyszerűbb és változatosabb étel kevés van, hiszen szinte bármilyen hússal és töltelékkel elkészítheted. Nincs sok gond vele, és igazán esztétikus.
Amikor meg kell húzni a nadrágszíjat, az embernek nincs szíve kaviárra költeni a pénzt. De nem is kell, hiszen olcsón is remek ételek készíthetők.
A következő recepteket akár 40 perc alatt elkészítheted, ráadásul roppant egyszerűek. Finomak, különlegesek, és nem terhelik meg a gyomrodat.
A kánikula beköszöntével senkinek sincs kedve órákat a konyhában tölteni, így fontos, hogy az ételek ne csak ízletesek, de gyorsan elkészíthetőek is legyenek.