8 omlós, szaftos fogás sertéshúsból: a pörkölttől a ropogós sültekig
A sertés szinte minden részéből ízletes és tartalmas ételeket készíthetsz. Süsd, töltsd, vagy főzz belőle pörköltet!

sertes
Ez is érdekelhet

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Csatlakozz te is Fördős Zéhez, és #FőzzAGYERMEKEKÉRT! (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

beauty and style

Kisminkelte az anyukáját, és 10 évet fiatalított rajta: ennyit számít egy kis festék, ha jól kerül fel »

Divatos, szexi harisnyák az ünnepi ruhához: megdobják az önbizalmat »

Miért imádjuk a karácsonyi pulcsikat? (x) »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha a csirkemellet túl száraznak találod, válaszd a sertéshúst! Az egyik legváltozatosabban elkészíthető alapanyag. Tarjából, karajból, combból is jobbnál jobb ételeket dobhatsz össze, a szűzérméről már nem is beszélve. Néhány praktikával a sertés bármely része omlóssá, szaftossá tehető. Nagy, családi étkezésekhez mindig jól jön. 

Bár a sertés lassabban puhul meg, mint a csirke, nem biztos, hogy több is vele a munka. Sok fogást percek alatt összeállíthatsz, utána pedig már csak rá kell nézni a sütőben piruló vagy gázon puhuló húsokra. Válogatásunkban magyaros klasszikusokat, amerikai kedvenceket is találsz. 

Képek: Getty Images.

Ezt is szeretjük