8 omlós, szaftos fogás sertéshúsból: a pörkölttől a ropogós sültekig
A sertés szinte minden részéből ízletes és tartalmas ételeket készíthetsz. Süsd, töltsd, vagy főzz belőle pörköltet!

sertes
Ez is érdekelhet

Oda a kontroll, oda az önbizalom: mi állhat a gyakori vizelési inger mögött? (x)

Fontos ügy mellé állt a Tesco: Nézd meg, kik a támogatott szervezetek! (x)

Egy kattintás, és kész a bevásárlás: csak 1 forint a kiszállítás (x)

beauty and style

Nem sokat bíz a képzeletre a 27 éves színésznő: Cara Delevingne sportot űz a vagányságból »

Ilyen melltartó illik a mellformádhoz: a megfelelő fazon a szép dekoltázs titka »

A ’80-as évek ikonikus fülbevalója visszatér: neked is volt ilyen? »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha a csirkemellet túl száraznak találod, válaszd a sertéshúst! Az egyik legváltozatosabban elkészíthető alapanyag. Tarjából, karajból, combból is jobbnál jobb ételeket dobhatsz össze, a szűzérméről már nem is beszélve. Néhány praktikával a sertés bármely része omlóssá, szaftossá tehető. Nagy, családi étkezésekhez mindig jól jön. 

Bár a sertés lassabban puhul meg, mint a csirke, nem biztos, hogy több is vele a munka. Sok fogást percek alatt összeállíthatsz, utána pedig már csak rá kell nézni a sütőben piruló vagy gázon puhuló húsokra. Válogatásunkban magyaros klasszikusokat, amerikai kedvenceket is találsz. 

Képek: Getty Images.

Ezt is szeretjük