8 omlós, szaftos fogás sertéshúsból: a pörkölttől a ropogós sültekig
A sertés szinte minden részéből ízletes és tartalmas ételeket készíthetsz. Süsd, töltsd, vagy főzz belőle pörköltet!
Ha a csirkemellet túl száraznak találod, válaszd a sertéshúst! Az egyik legváltozatosabban elkészíthető alapanyag. Tarjából, karajból, combból is jobbnál jobb ételeket dobhatsz össze, a szűzérméről már nem is beszélve. Néhány praktikával a sertés bármely része omlóssá, szaftossá tehető. Nagy, családi étkezésekhez mindig jól jön.
Bár a sertés lassabban puhul meg, mint a csirke, nem biztos, hogy több is vele a munka. Sok fogást percek alatt összeállíthatsz, utána pedig már csak rá kell nézni a sütőben piruló vagy gázon puhuló húsokra. Válogatásunkban magyaros klasszikusokat, amerikai kedvenceket is találsz.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Képek: Getty Images.