A 10 legfinomabb, hagyományos karácsonyi főétel, ami nem hiányozhat az ünnepi asztalról
A töltött káposztától kezdve a halászlén át egészen a karácsonyi rántott húsig mindenre van receptünk.

cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karácsonykor kicsit mindig zavarban vagyunk, mi lenne a legideálisabb menüsor a családnak. Ragaszkodunk a hagyományokhoz, de szeretnénk picit újítani is, hiszen a szeretet ünnepén a számunkra legfontosabbaknak készítjük el a finom fogásokat. 

Bár ma már egyre több modern, merész, a hagyományoktól elrugaszkodó karácsonyi menü létezik, vannak olyan kötelező alapreceptek, melyeket mindenkinek ismernie kell.

Hagyományos karácsonyi főételek 

Mi ezeket a klasszikusokat gyűjtöttük egy csokorba - egy-két apró újítással -, mindenki megtalálhatja köztük a neki tetsző fogást. A töltött káposztától kezdve a halászlén át egészen a karácsonyi rántott húsig mindenre van receptünk.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük