Ha unod a csirkét, ezeket imádni fogod
6 húsétel, ami ritkán jut eszedbe, pedig isteni
Ha változatosságra vágysz, ezeket az ötleteket vesd be!

Veled is előfordult már, hogy valami mást szerettél volna készíteni a hétvégi ebédhez, mint a szokásos sült csirke? Időnként üdítő a változatosság, illetve más típusú húsételek fogyasztása. Azonban sokan vannak úgy a vörös húsokkal, hogy félve kerülik, hiszen sokszor egészségtelennek bélyegzik a marhát és a disznót. Azonban a vörös húsnak is megvannak az előnyei, ahhoz pedig, hogy ne váljon egészségtelenné, az elfogyasztott mennyiségre, a hús gondos megválasztására és az elkészítés módjára kell figyelned. Alább végigvesszük, milyen típusú ételek formájában illesztheted be a vörös húsokat a család étrendjébe biztonságosan.

Aki nem szereti a hamburgert, az vagy lázas, vagy nem mond igazat. Egy kis dolog végtelen lehetőségekkel, aminek a lelkéről, a húspogácsáról tudhatsz meg mindent egy percben. Nézd meg videónkat frissőrünkkel, Vas Zsolttal és a hentes aranyat érő tanácsaival! Tökéletes burger tökéletes húspogival!

Zsolt tökéletes hamburgere

Receptek hétvégi grillezéshez

Ha elő szeretnél készülni egy hétvégi grillezéshez, akkor ezeket a pácrecepteket ajánljuk figyelmedbe. A hús puha és elképesztően ízletes lesz tőlük. Vendégváráshoz is tökéletes választás, különösen, ha jó időt ígérnek a közelgő hétvégére.

Ezt is szeretjük