Trágyáztak a homárral, mérgezőnek tartották a paradicsomot: 8 szuperétel furcsa története
A manapság szuperételnek nevezett élelmiszerek nem mindig voltak népszerűek.
A szuperételek megosztják a vásárlókat: míg egyesek úgy gondolják, az egész téma puszta marketingfogás, mások szívesen áldoznak több pénzt a kiemelkedően egészségesnek tartott élelmiszerekre.
A téma minden bizonnyal nem fekete és fehér, némi igazsága mindkét félnek lehet, hiszen még a valóban magas vitamin- és ásványianyag-tartalmú ételek egy része is teljesen értéktelennek számított régen, vagy egyenesen veszélyesnek tartották a fogyasztásukat, ezért a mai népszerűségüket legalább részben a gasztronómiai trendek alakulásának is köszönhetik.
A szuperételek meglepő története
Ma már a felső társadalmi rétegek eledelének számít a homár vagy az avokádó, és igen kedvelt reggelinek számít a zabkása, de nem volt ez mindig így. Sőt a paradicsom és a quinoa története is okozhat meglepetést számodra.
(Képek: Getty Images Hungary.)
A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?
Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.
További részletek: feminaklub.hu/
Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. november 27. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció
- szuperétel
- egészséges étkezés
- egészséges táplálék
- marketing
- gasztronómia
- történelmi érdekesség
- Életmód
OLVASD EL EZT IS!
- spenót
- környezetszennyezés