A sertés melyik része a dagadó, és melyik a karaj? 8 kérdés a húsokról, amire csak a profik tudják a választ
Aki nem szokott otthon, házilag húst feldolgozni, az néha nem is tudja, melyik hús melyik testrészből készül. Neked megy?
Összesen 18 találat.
Aki nem szokott otthon, házilag húst feldolgozni, az néha nem is tudja, melyik hús melyik testrészből készül. Neked megy?
Az omlós, szaftos sertéssült fenséges ebéd lehet, de akár a hidegtálra is kiváló. Zöldségekkel sütve még tartalmasabb.
Sertésbőrből kivont fehérjékkel sikerült helyreállítani súlyosan látássérült és vak emberek látását.
A különféle sertéssültek gyakran főszereplői a karácsonyi menünek. Ez a kolbásszal töltött karaj is fenséges, ráadásul kevés munka van vele.
Nem minden húst kell klopfolni, és az sem mindegy, hogyan teszed.
Omlós, puha hússzeletek sok-sok finomsággal, szalonnával, gombás, tejszínes szósszal: a bakonyi sertés nem véletlenül olyan népszerű.
Ha szereted az omlós húsételeket, a fűszeres, mustáros karajnak nálad is ott a helye az asztalon.
A gyors előkészítés után már nem lesz semmi dolgod az egészben sült karajjal. Tegyél mellé hagymát és almát, a siker garantált!
A csípős chilis karaj fejedelmi vasárnapi ebéd. Igazán omlósra tepsiben is sütheted, és így legalább nem úszik az olajban.
A jó kocsonya receptje úgy kezdődik, hogy vegyél egy disznót.
A téli hónapok nagy kedvence a kocsonya. Most már bátran elkészítheted, elég hideg van hozzá.
A mustáros, fűszeres szűzpecsenye egészben sütve ínyenc fogás. Csak arra ügyelj, hogy ne szárítsd ki a húst!
A zöldségekkel dúsított sertésragut a sör még karakteresebbé teszi, és ezt kedvedre tunkolhatod.
A sertésszelet Holstein módra igazi retró fogás, ami még mindig szerepel a vendéglők étlapján, és otthon is könnyen elkészítheted.
A karaj nem fog kiszáradni, ha baconbe tekered, a zöldségek pedig még tartalmasabbá teszik az ínyenc főételt.
Az ünnepi menük egy sztárja a fűszeres sertéssült. Ha pácolod, finom fűszeres, illatos és omlós lesz.
A sertéssült fokhagymás krumplival és brokkolival tényleg könnyen elkészíthető, gazdag ízvilágú főfogás.
Valószínűleg senki sem gondolná, mennyire intelligensek is a malacok.