Sok fogyókúrázó nem ismeri ezt a fontos módszert, pedig elkerülhető vele az önsanyargatás is

Tóth Réka Ibolya mindfulness tréner szerint az ételekhez való egészséges viszony megteremtése kulcsfontosságú.

Önelfogadás és tudatos étkezés
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Boldognak lenni a puszta létezéstől. Ez a mindfulness lényege. Ahhoz pedig, hogy a létezésünkre tudjunk koncentrálni, harmóniában kell lennünk a lelkünkkel és a testünkkel is, ami a mai korban nem egyszerű feladat. Tóth Réka Ibolya mindfulness tréner az ételekhez való egészséges viszony megteremtését kiemelt helyen látja az önelfogadás hosszú útján. Október 24-én este 6 órától a Duna vizének ölelésében tartja meg „Lélek Táplálása” című workshopját a Zazie Bistro & Bar falai között.

Önelfogadás és tudatos étkezés

Miért jelent folyamatos kihívást a fogyókúra és hogyan lehet megelőzni a diétázás és önsanyargatás körét? Miért az állandó bűntudatunk forrása az étkezés és nem örömforrás? Sikerülhet megtalálni a benned élő valós énedet, amely mentes az étellel való függőségtől és az önítélettől? Ezekre a kérdésekre keresik majd a választ Tóth Réka Ibolya workshopján, amely egy különleges belső utazásra hív, ahol a résztvevők felfedezhetik az étellel való kapcsolatukat mélyebb érzelmi és spirituális dimenzióit.

Tóth Réka Ibolya-egeszseg
Fotó: Daniel Molnar

Ez a program nem csak előadás, hanem egy mélyreható tapasztalás, amely Marianne Williamson 12 lépéses módszerét követve segít felismerni és gyógyítani az étellel kapcsolatos problémás mintákat, beleértve a fogyókúrával való küzdelmeket is. A worshopon szó lesz arról, hogy hogyan választunk olyan ételeket, amelyek valóban táplálnak és segítik testi-lelki egészségünket. Megtanulhatjuk, hogyan alakítsunk ki szeretetteljes kapcsolatot az étellel és hogyan fogadjuk el és szeressük a testünket olyannak, amilyen, hogy szeretettel tudjunk gondoskodni róla.

túrógombóc-egeszseg

A beszélgetés után Bíró Dani, a Zazie Bistro & Bar séfje készül egy egészségtudatos és ínycsiklandó vacsorával, melynek fogásai az ősszel megújult étlap kiemelt tételei lesznek: burrata pestóval, sült bazsalikommal és fenyőmaggal, sült padlizsán szezámos joghurttal és gránátalmával, sütőtöksaláta és túrógombóc teljes kiőrlésű búzadarából, cukormentes baracklekvárral. Az estét a MOL Campus 28. emeletén található Skydeck-en zárják majd a résztvevők egy közös teázás keretében.

Szeresd a tested, hogy szerethesd önmagad!
Jelentkezés és részletek a Facebook-eseményben megtalálhatók.

Így érezd jobban magad lelkileg 5+1 lépésben: egy egyszerű meditációs gyakorlatot is mutatunk

A fizikai és mentális megújuláshoz fejben is alapos lomtalanítást kell tartani, és különféle praktikákkal erősíteni, fejleszteni a pozitív gondolkodást.

Elolvasom

A gomba ellenes plusz

Micovag Plus hüvelykúp természetes eredetű összetevőkkel, tejsavval és kamillakivonattal egészíti ki a hüvelygomba kezelését. A tejsav visszaállítja a normál hüvelyi pH-t, így képes gátolni a gombák szaporodását, a kamillakivonat pedig enyhíti az égő érzést és csillapítja a kellemetlen viszketést. A Micovag Plus hüvelykúp a tünetek enyhítésével teszi teljessé a célzott gombaellenes terápiát. A gyógyszertárakban vény nélkül kapható gyógyászati segédeszköz.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Promóció

(Képek: Arteregó Kommunikációs Ügynökség)

Ezt is szeretjük