Segíti a fogyást, lapítja a hasat, és jót tesz a hátadnak: mekkora átmérőjű fitball-labda kell neked?

65-ös vagy 75-ös labda kell?

Mekkora fitball-labdát vegyek?
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A fitball-labda az elmúlt években mind nagyobb népszerűségnek örvend. Többfunkciós eszköz lévén mind sportoláshoz, mind ülőalkalmatosságnak ideális választás - segít megszüntetni a hátfájást.

Ha szeretnéd kideríteni, hogy pontosan mekkora labdára van szükséged, mindössze a testmagasságodat kell alapul venni hozzá. Az alábbi táblázatból egyértelműen látszik, hogy mekkora átmérőjű labda ideális számodra.

Magasság Labdaméret
140 cm alatt 45 cm
140-155 cm 55 cm
155-172 cm 65 cm
172-185 cm 75 cm


Ha az íróasztal mellett használod a labdát, ügyelj arra, hogy a lábad közepes terpeszben legyen, a lábszárak függőlegesen helyezkedjenek el. A combod és a lábszárad 90-100 fokos szöget zárjon be, a medencéd egy kicsivel magasabban helyezkedjen el, mint a térded. A fiball-labdán végezhető gyakorlatok tárháza meglehetősen széles, a cikk alján találsz egy kis ízelítőt.

Lapos has, kemény popsi!

Kremer Kaposi Péter személyi edző az alábbi galériában bemutat néhány kiváló fenék- és hasizom-erősítő, fitballon végezhető gyakorlatot.

Lapos has, kemény popsi! Képeken a 4 legjobb fitball-gyakorlat

Nézegess képeket!

Elolvasom

Felfázás? Cselekedj időben!

Az Urzinol tabletta a húgyutak betegségeire évszázadok óta bevált gyógynövény, a medveszőlő levelének kivonatát tartalmazza. Az Urzinol hasznos segítség az egyszerű hólyaghurut korai tüneteinek – sürgető vizelési inger, illetve égő érzéssel járó hólyagürítés – enyhítésében. Mindez a medveszőlőlevélben található növényi összetevők igazolt antibakteriális, valamint gyulladáscsökkentő és enyhe vízhajtó hatásának köszönhető.

Vény nélkül kapható, medveszőlőlevélkivonat-tartalmú hagyományos növényi gyógyszer

HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI GYÓGYSZER. A JAVALLATOKRA VALÓ ALKALMAZÁSA A RÉGÓTA FENNÁLLÓ HASZNÁLATON ALAPUL. A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Promóció

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük