Segíti a fogyást, lapítja a hasat, és jót tesz a hátadnak: mekkora átmérőjű fitball-labda kell neked?

65-ös vagy 75-ös labda kell?

Mekkora fitball-labdát vegyek?
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A fitball-labda az elmúlt években mind nagyobb népszerűségnek örvend. Többfunkciós eszköz lévén mind sportoláshoz, mind ülőalkalmatosságnak ideális választás - segít megszüntetni a hátfájást.

Ha szeretnéd kideríteni, hogy pontosan mekkora labdára van szükséged, mindössze a testmagasságodat kell alapul venni hozzá. Az alábbi táblázatból egyértelműen látszik, hogy mekkora átmérőjű labda ideális számodra.

Magasság Labdaméret
140 cm alatt 45 cm
140-155 cm 55 cm
155-172 cm 65 cm
172-185 cm 75 cm


Ha az íróasztal mellett használod a labdát, ügyelj arra, hogy a lábad közepes terpeszben legyen, a lábszárak függőlegesen helyezkedjenek el. A combod és a lábszárad 90-100 fokos szöget zárjon be, a medencéd egy kicsivel magasabban helyezkedjen el, mint a térded. A fiball-labdán végezhető gyakorlatok tárháza meglehetősen széles, a cikk alján találsz egy kis ízelítőt.

Lapos has, kemény popsi!

Kremer Kaposi Péter személyi edző az alábbi galériában bemutat néhány kiváló fenék- és hasizom-erősítő, fitballon végezhető gyakorlatot.

Lapos has, kemény popsi! Képeken a 4 legjobb fitball-gyakorlat

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük