Mézes, csípős csirkeszárnyak: ilyen finomat már régen ettél
A mézes, csípős csirkeszárny egyszerre édes és pikáns: az ízek ilyen párosításából mindig valami jó sül ki.
Összesen 18 találat.
A mézes, csípős csirkeszárny egyszerre édes és pikáns: az ízek ilyen párosításából mindig valami jó sül ki.
Az édes-fűszeres pácban pihentetett ázsiai tepsis csirkeszárnyak kevés zsiradékkal készülnek, így a gyomrot sem terhelik meg.
A parmezános csirkeszárnyak pikánsak, izgalmasak, partiételként és gyors vacsorának is tökéletesek.
A pikáns csirkeszárny elkészítésénél nincs is egyszerűbb: csak tartsd néhány órát fűszeres pácban, utána mehet is a sütőbe.
Készítsd el a sült csirkeszárnyakat fokhagymás, citromos pácban!
A ropogós, fűszeres csirkeszárnyakhoz még evőeszköz sem kell: legjobb, ha a kezedbe veszed, és úgy falatozod őket. Joghurtos mártogatóssal tálalva a legfinomabb.
A mézes, csípős csirkeszárnyhoz a pácot könnyen elkészítheted otthon. Jó, ha egy kicsit pihenteted sütés előtt.
Mint a legtöbb húsfélének, a csirkeszárnynak is jót tesz, ha baconbe csavarva sütöd meg.
A rozmaringos, narancsos csirkecomb egyszerre édes és sós, ráadásul a köretet is elkészítheted a hússal együtt.
Az egyszerű csirkeszárny pikánsan, baconbe tekerve olyan fenséges, hogy bármikor és bármilyen alkalomra kínálhatod.
A sok fokhagyma tökéletes arra, hogy felturbózd vele a csirkét. Szárnyak és combok együtt is kerülhetnek a sütőbe.
A fokhagymás keverékbe pácolt csirkeszárnyakat öröm leszopogatni a csontról. Grillen és sütőben is tökéletes lesz.
Az édes és a csípős ízek csodás kombinációja teszi felejthetetlenné a ropogós külsejű csirkeszárnyakat, amik mellé zöldségeket is érdemes pakolni.
A mézes-csípős csirkeszárny szezámmagosan olyan jó, mint a sarki kínai étteremben.
Süsd a krumplit a hagymás, pácolt csirkeszárny mellett, és akkor külön köret sem kell, az íze pedig még finomabb lesz!
A fűszeres, paradicsomos szósz fenségessé teszi az olcsó csirkeszárnyat, és gondoskodik arról, hogy ne száradjon ki a sütőben.
Ezt a fűszeres csirkeszárnyat akkor is szeretni fogod, ha nem rajongsz túlságosan a csontos húsokért.