Ezzel a recepttel mennyei lesz a sült oldalas: sertészsírral és jó sok fokhagymával készül
Ha így készíted a fokhagymás sült oldalast, mindenki meg fogja nyalni mind a tíz ujját utána.
Összesen 19 találat.
Ha így készíted a fokhagymás sült oldalast, mindenki meg fogja nyalni mind a tíz ujját utána.
A hagyományos almás pite tésztájába zsír is kerül. Most a legfinomabb töltelék titkát is megmutatjuk.
Nézd meg, hogyan készíthetsz te is rétestésztát házilag!
A csokis-meggyes kevert süti falatozását szinte képtelenség abbahagyni.
A natúr szelet egyszerűen, kevés hozzávalóból készül, és néhány egyszerű trükkel tökéletes lesz.
A fokhagymás sült oldalas titka a kevés fűszer és a viszonylag alacsony hőmérsékleten történő, jó hosszú sütési idő.
A mustáros sertésmáj sok hagymával és zsírral készül, és nagyon hamar megfő.
Ha a te gyerekkorodnak is a része volt a lisztes sterc, akkor azért, ha pedig ebből kimaradtál, azért készítsd el ezt az egyszerű fogást.
A bácskai rizses hús egyszerűnek tűnik, mégsem mindig könnyű finomat főzni belőle.
Újkrumpliból is finom, szaftos lesz a paprikás krumpli. Ne spórold ki belőle a kolbászt!
A sváb pogácsa foszlós kelt tésztából készül, a tésztájába pedig sertészsír is kerül.
A pulled pork, vagyis a húzott sertés itthon is egyre népszerűbb sült krumplival vagy zsemlébe töltve. Ha van időd, otthon is elkészítheted, meglátod, megéri.
Nagyon finom az omlós sertéskaraj, ha hagymás, sörös szaftban sütöd puhára.
A fokhagymás sült oldalas nagyon finom bármilyen körettel, főzelék feltétjeként pedig a legjobb választás.
Akármekkora tepsi is készül a gesztenyés kifliből, biztos, hogy az utolsó morzsáig elfogy.
A fokhagymás magyaros sertéstarja után senki sem fog éhesen felállni az asztaltól.
Sokféleképpen süthetsz sajtos pogácsát, az igazi azonban mindig a kelt tésztából készített változat marad.
Úgy az igazi a sertéspörkölt, ha a hús omlósra puhult, és jó sok tunkolni való szaftot eresztett. Zöldségekkel készítve is nagyon finom.
A házi készítésű, omlós sajtos rúdnál nem is kell finomabb ropogtatnivaló.