Omlósra puhult sertéstarja, ahogy Amerikában szeretik: magos mustár és ketchup kerül a pácba
Ilyen intenzív ízű sertéstarját sem eszel mindennap: nagyon jól megy hozzá a mustár és a ketchup is.
Összesen 17 találat.
Ilyen intenzív ízű sertéstarját sem eszel mindennap: nagyon jól megy hozzá a mustár és a ketchup is.
A mustáros szósszal megtöltött göngyölt sertéskaraj akár az ünnepi asztal dísze is lehet.
Elképesztően finom és szaftos lesz az egyben sült karaj, ha baconbe tekered és magos mustárral kened meg.
Különösen finom lesz a vajpuhára sült sertéskaraj, ha sajtos, mustáros szósszal tálalod.
A tepsis krumpli hagymával és magos mustárral készítve fenséges köret.
Krémsajttal készítve is nagyon finom a tojássaláta, amely így jól jöhet reggelire, vacsorára vagy akár húsok mellé köretnek is.
A Sztroganov-csirkemell bő fél óra alatt az asztalon lehet, de érdemes belőle nagy adagot készíteni, mert mindenki repetát fog kérni belőle.
A flamand sertéskaraj a sörön és a mustáron kívül még egy különleges hozzávalónak köszönheti utánozhatatlan ízét.
Nagyon finom a tejszínes csirkemell, ha mézes-mustáros szósszal készíted.
A mézes-mustáros pác minden húsfélével isteni. Nagy sikere lesz akkor is, ha csirkecombokat kensz le vele.
Ez a krémes és pikáns gyömbéres-tejszínes csirkemell jó választás, ha gyorsan szeretnél valami finomat varázsolni az asztalra.
A finom, mustáros steakburgonya bármilyen hús mellé, vagy akár önmagában is megállja a helyét.
A krémes, gombás Stroganoff-mártás csirkemájjal tálalva is fejedelmi fogás.
A tarja a sertés legszaftosabb része, amihez különösen jól megy a fűszeres, mustáros pác.
A szűzpecsenye a sertés egyik legértékesebb része. Mustárral és baconnel készítve fejedelmi lakoma.
Csirkét is készíthetsz Stroganoff-mártással, így rövid idő alatt az asztalra varázsolhatod a selymes, krémes vacsorát.
Dobd fel a salátádat isteni finom, házi készítésű mézes-mustáros öntettel!