Ropogósra sült, hagymás tepsis krumpli: magos mustárral nagyon finom

A tepsis krumpli hagymával és magos mustárral készítve fenséges köret.

hagymas tepsis krumpli
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem is kell finomabb köret a hétvégi asztalra, mint egy jó hagymás, mustáros tepsis krumpli. A krumpli egyébként sem véletlenül a legnépszerűbb élelmiszerünk, hiszen olcsó, és hihetetlen változatossággal készíthető el. A magos mustár íze erőteljesebb, mint a hagyományos változaté, ezért érdemes azt használni hozzá.

Hagymás-mustáros tepsis krumpli

Hozzávalók 4 személyre

  • 1 kg krumpli
  • 2 hagyma
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1.5 evőkanál magos mustár
  • 1 ág rozmaring
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A krumplit hámozd meg, és szeleteld fel. Az olajat keverd el a mustárral és a borssal. A hagymát vágd cikkekre.

Egy nagy sütőlemezt bélelj ki papírral. Egyengesd el rajta a krumplit és a hagymát, majd forgasd össze az egészet a mustárral, és aprított rozmaringgal. Told a tepsit 220 fokos sütőbe egy órára, amíg a krumpli pirosra sül. Néha forgasd át. A végén szórd meg friss rozmaringgal. Csak a tányéron sózd meg.

A roppanós köretek szerelmeseinek a sütőben sült édeskrumpli is ízleni fog.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük