Csodás almakompót fahéjjal és szegfűszeggel: a dédi így készítette
A fahéjjal és szegfűszeggel főtt almakompót nagyon jól megy különféle húsok mellé.
Összesen 16 találat.
A fahéjjal és szegfűszeggel főtt almakompót nagyon jól megy különféle húsok mellé.
Könnyen és gyorsan készíthetsz fűszeres almakompótot, amelyet utána találhatsz húsok mellé, vagy fogyaszthatod magában is uzsonnára.
A savanykás, fűszeres birsalmakompót tökéletes kísérője lehet a húsoknak, de önmagában is jólesik kanalazni.
Az őszibarack az egyik legfinomabb nyári gyümölcs, amiből zamatos kompótot készíthetsz főzés nélkül is.
A birsalmát a népgyógyászatban már évszázadok óta alkalmazzák, jelenleg is zajlanak klinikai kutatások a gyümölcs jótékony hatásairól.
A sült birsalma fahéjjal megszórva fantasztikus őszi édesség. Csodás illata belengi az egész lakást.
Most bőven van mit a kompótba tenni! Különlegesebb ízvilágot kapsz, ha többféle gyümölccsel készíted.
Legyen valami gyümölcsös nassolnivaló télre is! A fahéjas körtebefőtt önmagában és sütikbe is jól jön.
Most már nekiláthatsz, hogy eltedd a barackkompótot télre. Így biztosan megmarad az élénk színe és a csodás íze is.
Az eper édes és a rebarbara savanykás íze együtt tökéletes a kompótban is, jól behűtve kiváló desszert.
Ha még van hely a kamrádban, feltétlenül sorakoztass a polcra néhány üveg körtebefőttet!
Ha ezzel az egyszerű módszerrel teszed el a meggybefőttet, megőrzi a színét és az értékes vitaminokat.
Spájzold be a zamatos körtét is! A legegyszerűbb, ha fűszeres befőttet készítesz belőle!
Hihetetlen, hogy a rebarbarából mennyi mindent készíthetsz. A kompót eperrel turbózva egyszerűen isteni.
A birsalma az egyik legegészségesebb gyümölcs, amiből kiváló kompót is készíthető.
Tedd el most a körtekompótot, és élvezd hónapok múlva a zamatos gyümölcs ízét!