Fűszeres, parmezános csirkeszárnyak: sütőben sütve nem tocsog az olajban
A parmezános csirkeszárnyak pikánsak, izgalmasak, partiételként és gyors vacsorának is tökéletesek.
Összesen 20 találat.
A parmezános csirkeszárnyak pikánsak, izgalmasak, partiételként és gyors vacsorának is tökéletesek.
A pikáns, ropogós csirkeszárnyak kevés pénzből elkészíthetők, és nagyon jó kézbe véve falatozni őket.
A házi mustáros pác és a friss kakukkfű csodás ízt ad a ropogósra sült csirkeszárnyaknak.
A ropogós, fűszeres csirkeszárnyakhoz még evőeszköz sem kell: legjobb, ha a kezedbe veszed, és úgy falatozod őket. Joghurtos mártogatóssal tálalva a legfinomabb.
A mustáros, kakukkfüves csirkeszárny egyszerű, könnyen elkészíthető, és pácolva, grillezve ínyenc főfogás.
Mint a legtöbb húsfélének, a csirkeszárnynak is jót tesz, ha baconbe csavarva sütöd meg.
Hozzál ki minél többet a csirkeszárnyból! Akkor a legjobb, ha egyszerre ragad és ropog.
A grillen sült csirkeszárny egy jól megválasztott páctól lesz olyan finom, hogy mind a tíz ujjadat megnyalod utána.
Süsd a krumplit a hagymás, pácolt csirkeszárny mellett, és akkor külön köret sem kell, az íze pedig még finomabb lesz!
A csirkeszárnyat könnyen fejedelmi fogássá teheted. Ha zöldségekkel együtt sütöd meg, akkor azok aromáját is magába szívja a csontos hús.
Ne ódzkodj tőle, a csontos hús is lehet isteni! Utolsó falatig leszopogatod a csípős, fűszeres csirkeszárnyakat.
Hagyd, hogy grillezés előtt a csirkeszárnyak magukba szívják néhány órán át a fokhagymás pác csodálatos ízeit, illatait!
Ezt a fűszeres csirkeszárnyat akkor is szeretni fogod, ha nem rajongsz túlságosan a csontos húsokért.
Hozd ki a legtöbbet a csirkeszárnyból! A mázas hús szinte szétolvad a szádban.
A pirosra sült, pikáns mázas csirkében az édes, a sós és a csípős ízek jól kiegészítik egymást.
A házi bundás csirkeszárny még jobb, mint a híres gyorsétteremben.
Az egyszerű csirkeszárnyakból remek fogást készíthetsz, ráadásul a köret is belefér a tepsibe.
Ha unod már a sima rántott csirkét, muszáj kipróbálnod a fűszeres, tepsiben sütött szárnyakat.
A lakmározások után a fűszeres csirkeszárnyak biztosan jólesnek.