Omlósra puhult tejszínes-mustáros csirkemell: mennyei recept kevés munkával
A tejszínes-mustáros csirkemell mártása egy különleges összetevőnek köszönhetően egyszerre édes és pikáns.
Összesen 14 találat.
A tejszínes-mustáros csirkemell mártása egy különleges összetevőnek köszönhetően egyszerre édes és pikáns.
Az ecetes, mustáros német krumplisalátába ropogós bacon is kerül.
Az egészben sült szűzpecsenye a mézes-fokhagymás ízesítésnek köszönhetően annyira finom.
A mézes-mázas sült krumpli dijoni mustáros szósszal különleges köret a szárazabb húsok mellé.
Még finomabb lesz a mézes-mázas oldalas, ha karakteres ízű dijoni mustárt használsz a páchoz.
A magos mustárral készülő német krumplisaláta isteni köret húsok mellé, de előételként is megállja a helyét.
A tojáskrémet akár tej nélkül is pillanatok alatt elkészítheted.
Ezeket a mennyei húsgombócokat édes és pikáns mézes, mustáros szósz koronázza meg.
A karakteres ízű dijoni mustárból nagyon finom szósz készíthető a sertéskaraj mellé.
Nagyon finom lesz a csirkecomb, ha kisütés előtt mustáros-citromos pácban tartod, a bőrét pedig a végén ropogósra pirítod.
Nagyon finom az omlós sertéskaraj, ha hagymás, sörös szaftban sütöd puhára.
Az egészben sült sertéskaraj titka a finom pác és az, ha tepsibe helyezés előtt minden oldalára kérget pirítasz. Kakukkfűvel fűszerezve fejedelmi lakoma.
A fűszeres, mustáros szósszal készült csirkemell ezúttal nem a sütőben, hanem serpenyőben készül. Gombával ízesítve még finomabb.
A házi tonhalkrém a majonéztől és a joghurttól lesz krémes és selymes.