Mustáros krumplisaláta német recept alapján: magos mustárral és hagymával fantasztikus
A magos mustárral készülő német krumplisaláta isteni köret húsok mellé, de előételként is megállja a helyét.


- Robert Redford ezért utált Barbra Streisanddal együtt forgatni: még az intim jeleneteikhez is két alsót vett magára
- Pokorny Lia és Csányi Sándor fia már 19 éves: a zenész Misi helyes, mint az apja
- Frutti, Bedeco és Africana: emlékszel, mi volt ez a 8 régi élelmiszer?
- Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról: népszerűek, de nagy bajt okozhatnak
- 139 ezer forint jár évente: milyen betegségek esetén, és hogyan igényelhető a kedvezmény?
A német krumplisaláta a nálunk megszokottól eltérően mustárral készül, nem majonézzel, és póréhagymával ízesítik. Néhány szem csemegeuborka nagyon jól feldobja. Érdemes tálalás előtt órákkal elkészíteni, hogy az ízeknek legyen idejük összeérni a hűtőben.
Német mustáros krumplisaláta
Hozzávalók 4 személyre
- 1 kg krumpli
- 4 csemegeuborka
- 2 evőkanál dijoni mustár
- 2 evőkanál víz
- 1 dl olívaolaj
- 1 evőkanál balzsamecet
- 0.5 póréhagyma
- só
- bors
Elkészítés:
A krumplit hámozd meg, vágd hasábokra, és sós vízben főzd ki nagyjából húsz perc alatt. Ha készen van, szűrd le, és hagyd kihűlni.
A mustárt keverd el a vízzel, az olívaolajjal, a balzsamecettel, a sóval és a borssal. A póréhagymát és az uborkákat karikázd fel, majd a kihűlt krumplival együtt forgasd az öntetbe. Tedd a hűtőbe két-három órára, és utána tálald.
Az egészben sült karfiol is ünnepi fogás, és a dijoni mustár is jót tesz neki.

Szakácskönyv egy kis extrával!
Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.
Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!
Tekintsd meg ajánlatunkat, kattints ide!
Promóció
Még több recept