Omlós tőkehal fokhagymás szószban: könnyű karácsonyi fogás, ha újítanál
A krémes, fokhagymás szószban sült tőkehal karácsonyi fogásként is tökéletes lesz.
Összesen 445 találat.
A krémes, fokhagymás szószban sült tőkehal karácsonyi fogásként is tökéletes lesz.
Az orchidea kényes növény, viszont gyönyörű virágokkal hálálja meg a megfelelő gondozást.
Akár 45 perc alatt is süthetsz zsemlét! Mutatjuk a tökéletes receptet.
A sertéstarja egészben sütve is fejedelmi ebéd: a titka a fűszeres pácban van.
Tedd el a fokhagymát olívaolajban és ecetben! A különleges finomság sokféle hús mellé passzol.
Az ízletes, fokhagymás bruschetta remek előétel, de nyáron egy könnyű ebéd vagy vacsora is lehet.
Ha így készíted a fokhagymás sült oldalast, mindenki meg fogja nyalni mind a tíz ujját utána.
Nagyon jól megy a sertéskarajhoz a mézes-fokhagymás ízesítés: mutatjuk az egyik legfinomabb receptet.
A fokhagymás sertéskaraj is lehet kalóriaszegény: serpenyőben sütve te is imádni fogod.
A ropogós tócsni minden szaftos ételt feldob, de akár önmagában is nagyszerű fogás.
A spagettire ezúttal friss, vitaminban gazdag zöldségek kerülnek. Ez a fogás hidegen-melegen egyformán finom.
A fokhagymás sertéstarja szaftjába egy meglepő hozzávaló is kerül: ez adja meg az igazi karakterét.
A fokhagymás olajban pácolt gombát kínálhatod előételként, köretként, vagy kenheted pirítós tetejére.
A serpenyőben sült fokhagymás rostélyos mennyei fogás, és viszonylag hamar el is készül.
Ne mindig fűszerként használd a fokhagymát: ha szereted, léptesd elő az ételek főszereplőjének!
Adj új értelmet a sült csirkecombnak: tálald fokhagymaszósszal!
Ez a különleges, fokhagymával és sajttal töltött kenyér nemcsak a látványával varázsol el, hanem az ízeivel is lenyűgöz.
A mézes-fokhagymás húsgolyók egyszerűen elkészíthetőek, mégis rendkívül ízletesek és különlegesek.
A fokhagymás, négysajtos tészta ideális választás, ha gyorsan elkészíthető, ízletes ételre vágysz.
Annál finomabb, omlósabb lesz a sertéstarja, minél tovább pihenteted a pácban.
Ha szereted a friss, ropogósra sült, fűszeres sült krumplit, és egy kis extrával is előrukkolnál, akkor ezt a receptet feltétlenül próbáld ki!
A csípős Hasselback-krumplihoz nem kell más, mint krumpli, vaj és néhány pikáns fűszer.
A fokhagymás, rozmaringos kacsamell fenséges, mégis egyszerű, és a fűszerezését se bonyolítsd túl!
Akár már télen is fogyaszthatsz néhány ősszel vethető zöldségből, de tavaszra biztosan beérik az összes.
A fokhagymás, chilis sertéstarja készülhet tepsiben is, de ha van lehetőséged, pakold grillrácsra, és úgy süsd ki!
A puhára sült, szaftos sertéstarja még finomabb lesz, ha vajas szaftban készíted.
Ha valami könnyed, mégis laktató ebédre vagy vacsorára vágysz, a krémes fokhagymás-cukkinis tészta kitűnő választás lesz.
A mézes-fokhagymás szafttal készült csirkemellben nagyon jól harmonizálnak egymással az édes és pikáns ízek.
A fűszeres olajba forgatott spagetti, az aglio di olio rengeteg fokhagymával készül, és egyszerűen mennyei.
Nincs vesződség, nincs 20 perces vacakolás egyetlen fej fokhagymával.