Görög spagetti paradicsommal és fetával
Könnyű nyári tésztafogás, amit a legnagyobb melegben is szívesen fogyaszt az ember. Ráadásul nagyon gyorsan elkészül.

Ez is érdekelhet

Folyton eltapsolja gyermeked a zsebpénzét? Van megoldás! (x)

Hosszabbítsd meg a nyarat SZÉP-kártyával! (x)

Bemutatták a Tháliában a világ leghíresebb krimijét (x)

beauty and style

Természetesen telt ajkak pár perc alatt: mintha feltöltötték volna a szájat »

Magasabbnak tűnhetsz, ha így hordod a hajad: a sztárok nem csak konttyal trükköznek »

A nagymamakardigán az ősz kulcsdarabja: árakkal mutatjuk, honnan szerezheted a legnőiesebb kreációkat »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Könnyű nyári vacsorát állíthatsz elő igen gyorsan, ha a paradicsomos spagettira szavazol. Ez a fogás nem nehezíti el a gyomrot, ami különösen jó ebben a hőségben.

Bonts ki mellé egy üveg behűtött fehér- vagy rozébort, és fogyasszátok el, ha már csökkent a nappali hőség.

Spagetti paradicsommal és fetával

Hozzávalók:

  • 500 g paradicsom
  • 400 g spagetti
  • 250 g görög feta sajt
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • maréknyi olajbogyó
  • friss bazsalikom

A tésztát főzd ki sós vízben. A paradicsomok alját vágd be, majd mártsd forró vízbe őket, és húzd le a héjukat. Darabold fel, egy kis olívaolajon öt perc alatt párold meg, végül dobd rá az összevágott bazsalikomleveleket, és a keverd bele az átpasszírozott fokhagymát is.

A leszűrt tésztát forgasd a paradicsomos szószba, majd morzsold rá a fetát, és már tálalhatod is.

Ezt is szeretjük