8 epres édesség a brownie-tól a sajttortáig: készítsd el az összeset, amíg tart a szezon
A brownie-tól a sajttortáig rengeteg epres édességet készíthetsz el tavasszal.
Az epres édességek tárháza kimeríthetetlen: készülhet belőlük brownie, sajttorta, palacsinta, pohárkrém, vagy megtölthetsz kelt tésztás tekercset is az ellenállhatatlan piros gyümölccsel.
Az eper szezonja áprilistól június közepéig tart, tehát nem túl sokáig. Ilyenkor azonban semmi sem akadályozhatja meg, hogy a lehető legváltozatosabb formákban fogyaszd. Bár sokak szerint önmagában vagy porcukorral megszórva a legfinomabb, érdemes kísérletezni vele, és sokféle finomságba beletölteni.
Epres sütemények
Az eperszezon kezdete sokak számára valóságos ünnep. Még van időd az összes itt bemutatott finomságot elkészíteni, úgyhogy kezdd időben: ne várj tovább ezekkel a mennyei, tavaszi hangulatú édességekkel!
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- lekvár
- piskótatekercs
A 8 legfinomabb házi lekváros süti receptje: a piskótától a buktáig
- tiramisu
- sajttorta