Tumorellenes, tele van C-vitaminnal, és nagyon finom: így fogyaszd a nyári bogyót!
Rengeteg okot tudunk, amiért érdemes többet enned belőle.
- Már az ókori Rómában is szőrtelenítettek a nők: így változtak a trendek az évszázadok során »
- Aki nem a miniért rajongott, ezt a szoknyát viselte a ’90-es években: őrült sok variációban viselhető a letisztult, nőies fazon »
- Nicole Kidman meghozta a kedvet az új napszemüvegtrendhez: most mindenki ezt a fazont akarja »

- Gesztesi Károly 3 gyereke a címlapon: Panka, Dávid és Márkó sosem volt látható így együtt
- Lecseréltek két zsűritagot is a Dancing with the Starsban: mutatjuk az új ítészeket
- Az éhezés jelképe lett a magyar kisfiú világhírű fotója - Varga Laci szomorú története
- Mi Kanada fővárosa? 10 kérdéses kvíz a világ országairól, amit illik tudni
- 4 étel, ami 50 felett különösen javasolt: felturbózzák a lelassult anyagcserét a dietetikus szerint
Nyáron sokkal egyszerűbb egészségesen és vitamindúsan táplálkozni, mint az év más, hazai gyümölcsökben szegényebb időszakában, ennek ellenére is érdemes azonban tudatosan hozzáállni a napi gyümölcsfogyasztás mennyiségi és minőségi kérdéseihez.
Korábban írtunk már arról, mi történik a szervezetedben, ha dinnyenapot tartasz, milyen nyári gyümölcsöket célszerű turmixként fogyasztanod, vagy éppen azért, hogy kevésbé terhelje bőrödet az erős napsugárzás, létezik azonban egy aprócska bogyó, melyről általában kevesebb szó esik, köszönhetően annak, hogy savanykás íze, valamint a fogyasztása körüli kellemetlenségek, szára és magjai miatt sokan választanak helyette más nyári alternatívát. Pedig ha sejtenék, milyen egészséges! Nézd meg képeken, hogyan fogyaszthatod a méltatlanul háttérbe szorított, csodásan fanyar vitaminbombát, a ribizlit!
Képeken minden idők 5 legegészségtelenebb nyári étele
OLVASD EL EZT IS!

- béltisztítás
- gyógyító táplálékok