Tumorellenes, tele van C-vitaminnal, és nagyon finom: így fogyaszd a nyári bogyót!
Rengeteg okot tudunk, amiért érdemes többet enned belőle.
Nyáron sokkal egyszerűbb egészségesen és vitamindúsan táplálkozni, mint az év más, hazai gyümölcsökben szegényebb időszakában, ennek ellenére is érdemes azonban tudatosan hozzáállni a napi gyümölcsfogyasztás mennyiségi és minőségi kérdéseihez.
Korábban írtunk már arról, mi történik a szervezetedben, ha dinnyenapot tartasz, milyen nyári gyümölcsöket célszerű turmixként fogyasztanod, vagy éppen azért, hogy kevésbé terhelje bőrödet az erős napsugárzás, létezik azonban egy aprócska bogyó, melyről általában kevesebb szó esik, köszönhetően annak, hogy savanykás íze, valamint a fogyasztása körüli kellemetlenségek, szára és magjai miatt sokan választanak helyette más nyári alternatívát. Pedig ha sejtenék, milyen egészséges! Nézd meg képeken, hogyan fogyaszthatod a méltatlanul háttérbe szorított, csodásan fanyar vitaminbombát, a ribizlit!
Képeken minden idők 5 legegészségtelenebb nyári étele
Képeken minden idők 5 legegészségtelenebb nyári étele: a lángost most békén hagytuk
Nézegess képeket!
ElolvasomOLVASD EL EZT IS!
- béltisztítás
- gyógyító táplálékok