Elveszi az éhségérzetet, javítja a zsíranyagcserét és felpörgeti a fogyást

Így használd a diétához!

A diéta nem lesz szenvedés, és a plusz kilók is gyorsabban olvadnak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az anyagcsere folyamata egy számos komplex lépésből, kémiai reakciókból álló sorozat, mely többféle alapanyagot dolgoz fel különböző vég- és melléktermékek előállításával. Ha azonban az alapanyagok mellett köztes termékeket viszel be, azzal a szervezet meglepő módon becsapható.

A pyruvic sav, vagy hétköznapibb nevén pirosszőlősav a szénhidrátbontás egy köztes terméke a szervezetben, mely az anyagcsere-folyamatok természetes, egészséges része. Táplálékkiegészítő formájában azonban erőteljes zsírégető hatással bír.

Így a hat a pyruvic sav a fogyásra

A pyruvic sav zsírégető tulajdonságát annak köszönheti, hogy a szervezetben tévesen azt a benyomást kelti, hogy éppen szénhidrátok feldolgozása zajlik, hiszen a köztes termék már jelen van. Éppen ezért a hatóanyag nagyon erőteljesen csökkenti az éhséget, sőt, a tésztafélék és a cukros ételek iránti sóvárgást is visszafogja.

A pirosszőlősavat a szervezeted természetes folyamatok során glükózból állítja elő, melyet energiatermelésre használ fel a sejtjeid számára. Erre a táplálékkiegészítő formájában bevitt pyruvic sav is alkalmas, melynek hatására élénk, aktív leszel akkor is, ha a megszokottnál kevesebbet ettél. Ugyanígy a zsíranyagcseréd is folyamatosan pörögni fog.

A hatóanyag képes növelni a szervezet inzulinérzékenységét, így kiegyenlítettebb vércukorszintet biztosít, mely szintén hozzájárul ahhoz, hogy ne törjön rád az éhség.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

 

Egészségügyi hatások

A pyruvic sav inzulinérzékenységet fokozó hatásáról tanulmány szól. Ez ugyan nem bizonyítja kétséget kizáróan, hogy a hatóanyag embereknél jelentős változást képes gyakorolni az inzuinrezisztenciára, mégis biztató eredményeket produkált az állatkísérletek során.

Ugyancsak felmerült tudományos körökben, hogy a pirossőlősav csökkentheti a szívroham kockázatát, és erősítő hatással bír a szívizomra. Az elméletet többek között ez a kutatás támogatja jelenleg.

A pyruvic savat emellett lehetséges rákgyógyszerként vagy betegek számára szolgáló táplálékkiegészítőként is tesztelik.

Amennyiben szeretnéd a fogyókúrádat ilyen táplálékkiegészítővel támogatni, mindenképpen kérd ki az orvosod véleményét, mielőtt belevágsz a kúrába!

Hol lehet beszerezni, mennyibe kerül?

A pyruvic sav tömény bevitelére sajnos nem alkalmas egy táplálék sem. Létezik azonban olyan étrend-kiegészítő tabletta, amely mesterségesen kinyert pirosszőlősavból készül fogyni vágyók számára. Ezt a készítményt beszerezheted az interneten keresztül - például erről az oldalról rendelve - vagy táplálékkiegészítők forgalmazásával foglalkozó üzletekben.

A készítmények ára a nagyjából három-négy hónapra elegendő, 100-120 darabos kiszerelések esetében 3500-12 000 forint között változik annak függvényében, milyen más hatóanyagok kerülnek a tablettákba. A tabletták hatóanyagát leggyakrabban kreatinnal kombinálják, mely az izmok épülését segíti, így hatékonyságát akkor fejti ki a legjobban, ha rendszeresen sportolsz a diéta mellett, ám ez nem feltétlenül szükséges.

Ezt is szeretjük