Héjában sült krumpli, ahogy még soha nem készítetted: a krémes töltelék sertéstarját rejt
A héjában sült töltött krumpli sertéstarjával feldobva is mennyei lesz.
Összesen 43 találat.
A héjában sült töltött krumpli sertéstarjával feldobva is mennyei lesz.
A kurucpecsenye valójában nem más, mint a jól ismert és szeretett sajttal-sonkával töltött sertéstarja.
A szatmári módon készülő sertéstarja füstölt szalonnás alappal és krumplival készül.
Az egészben sült sertéstarja puha, szaftos, és nagyon jót tesz neki, ha a szaftjában zöldségek is sülnek.
Nem kell étterembe menned a tökéletes cigánypecsenyéért: otthon készítve is nagyon finom lesz.
A sertéstarja egészben sütve is fejedelmi ebéd: a titka a fűszeres pácban van.
A rozmaringos sertéstarja még nagyobb élmény, ha vele együtt krumpli is sül a sütőben.
A legjobb húsrész a grillezéshez a sertéstarja, amelyhez nagyon jól megy a rozmaringos pác.
A szaftos sertéstarja joghurtos pácban érlelve, majd grillrácson kisütve fantasztikus lesz.
Az egészben sült sertéstarjának több óra is kell, hogy omlósra puhuljon.
A fokhagymás sertéstarja szaftjába egy meglepő hozzávaló is kerül: ez adja meg az igazi karakterét.
Kezdődik a lecsószezon! A lecsós sertésszelet idén is kihagyhatatlan fogás.
A mustáros sertéstarja egyszerűen összeállítható, puha és omlós húsféle.
Ilyen intenzív ízű sertéstarját sem eszel mindennap: nagyon jól megy hozzá a mustár és a ketchup is.
Annál finomabb, omlósabb lesz a sertéstarja, minél tovább pihenteted a pácban.
A szaftos, rozmaringos sertésszelethez nagyon jól megy az alma: ha együtt sütöd őket, átveszik egymás zamatát.
Készítsd el a puha, szaftos sertéstarját serpenyőben sütve, mustáros szósszal!
A szaftos, puha sertéstarja most sörös szaftban sül: ezzel a módszerrel imádni fogod.
A szaftos sertéstarjához remekül megy a karakteres, fokhagymás ízesítés.
A mustáros sertéstarja tényleg pillanatok alatt készen van, csak bepácolni ne felejtsd el.
Rozmaringos pácban érlelve vajpuha és illatos lesz a sertéstarja.
A fokhagymás, chilis sertéstarja készülhet tepsiben is, de ha van lehetőséged, pakold grillrácsra, és úgy süsd ki!
A puhára sült, szaftos sertéstarja még finomabb lesz, ha vajas szaftban készíted.
A mustáros, batyus sertéstarja alufóliába csomagolva sül, így teljesen megőrzi a nedvességtartalmát és minden zamatát.
Ezzel a módszerrel valóban vajpuha lesz az illatos fokhagymás tarja.
A rácos sertéstarja szaftos és nagyon finom. Érdemes a húsra kérget pirítani, hogy az értékes nedvei sütés közben ne párologjanak el.
Az omlós, szaftos sertéssült fenséges ebéd lehet, de akár a hidegtálra is kiváló. Zöldségekkel sütve még tartalmasabb.
A labancpecsenyéhez töltsd meg a sertéstarját sonkával és sajttal, és forgasd paprikás lisztbe!
Nem kell túlzásba vinni a fűszerezést, viszonylag gyorsan átsül, és nem kell mellette ácsorogni: a fokhagymás tarja kitűnő ebéd lehet.
A szaftos, sörben pácolt tarja igazán kiadós hétvégi ebéd.