Töltött patisszon darált hússal és sok sajttal: könnyű, mégis laktató fogás
A szép, érett példányok kiválóan alkalmasak arra, hogy töltött patisszont készíts belőlük.
Összesen 17 találat.
A szép, érett példányok kiválóan alkalmasak arra, hogy töltött patisszont készíts belőlük.
A darált hússal és zöldségekkel töltött patisszon nemcsak laktató, hanem nagyon étvágygerjesztő étel is.
Most van a patisszon főszezonja, még finom zsenge, így érdemes belőle laktató, szaftos rakottast is készíteni.
Ha szereted a rántott zöldségeket, a patisszont se hagyd ki! Ropogós, fűszeres bundában egyszerű, isteni és kiadós főétel.
A darált húsos ragu mindenbe, így a zsenge patisszonba is kitűnő töltelék. A sok sajttól pedig még finomabb a rakott zöldség.
Ha szereted a patisszont, feltétlenül tegyél el télre néhány üveggel fűszeres, ecetes vízben is!
A dobálós savanyúságban az az igazán nagyszerű, hogy szinte mindig más.
A fűszeres, ecetes patisszon nem megszokott savanyúság, pedig nagyon finom.
A mindenféle jóval töltött patisszon könnyed nyári fogás, mégsem maradsz utána éhes.
Az ecetes, fűszeres patisszon remek savanyúság télire. Ha így készíted, tartósítószer nélkül is biztosan eláll a következő szezonig.
A rakott patisszon remek zöldséges, húsos egytálétel, amit egyszerűen elkészíthetsz.
Sütőben sütve igazán finom a rántott patisszon.
Ezzel a módszerrel hipergyorsan elkészül a rántott patisszon.
Ha húsmentes fogásra vágysz, a töltött patisszon ideális megoldás.
Készíts velük minél több étel a nyáron, és gyorsan lefogysz!
A patisszon rántva az igazi! Az azonban nem mindegy, hogyan panírozol. Íme, a trükkök!